brčko
27.09.07,15:47
Ahoj, prosím vas o radu,
dnes mi prišiela mail. V prílohe mali byť naskenované doklady. V doručenej pošte som videla spinku, teda správa má prílohu. Ked správu otvorím, pod riadkom "predmet" nie je žiadna príloha. Kde ešte môžem túto prílohu hladať? Už raz mi zasielali z inej adresy oskenované doklady a nemala som s tým problém. Jedine, že by sa včera niečo stalo, čo sa nemalo.
Prosila som ich, aby to zaslali ešte raz. Dali mi radu, nech pozriem do NASTROJOV - MOZNOSTI - ZABEZPECENIA a vraj pravdepodobne mám zaškrtnuté "zakázat ukládaní nebo otvíraní príloh ...". No zistila som, že túto možnosť nemám zaškrtnutú, takže v tom problém nebol.
Mám tam nastavenú:
-zonu serveru s omezeným prístupom
Kde môže byť problém? Moji "rádcové" už totiž nie su v práci.
Dakujem za rady!
Mária27
27.09.07,14:57
Pod riadkom Predmet by si mala mať ďalšie riadky, napr. Od, Dátum, Komu, Prílohy - vedľa názov prílohy, ktorý sa dá rozkliknúť. Kamoška tiež tvrdila, že nemá prílohu - po tom, čo t-com zmenil vizáž emailov - a mala ju. Možno je to podobný prípad.
brčko
27.09.07,16:37
Bohužial nie je, ale dakujem za príspevok!
Už som si sama sebe poslala mail s príloženým naskenovaným dokumentom, či mi to príde. A prišlo. Aj som vymazala niektoré správy, či nie je problém v kapacite schránky.
Nakoniec som napísala odosielatelom toho dokumentu, nech spravia to isté, čo ja. Nech pošlu túto správu ešte okrem mna niekomu dalšiemu, napr. sebe. A snad zistíme, kde je problém.
Tak doplnam ako to dopadlo: poslali to ešte raz a prišlo bez problémov! Hurá! :)
Mária27
29.09.07,16:31
Malo by sa to poslať do knihy záhad. Veľa úspechov v ďalšom mailovaní!
koňo
29.09.07,18:17
A nezabudol odosielateľ tú prílohu "pripnúť"?
Mária27
30.09.07,05:27
nebola by zobrazená spinka