wlado111
17.01.08,16:30
Dobry den
Mam problem z bývalým predsedom nasho spoločenstva ktorý bol schvaleni za noveho predsedu ale nebol nikdy vedení ako statutarný organ a robil dohody v mene spoločenstva a je davno odvolaný a nechce nic preberať od noveho predsedu a ani to ze je odvolaní a ma do určitých dní odovzdať všetko co nadobudol a zaroveň ho ocierňuje na policií že je podvodík a tak dalej.......co mame s tým byv. predsedom robiť.....ci mame na neho podať nejake súdne konanie a ked ano tak ake......Ďakujem všetkým ktorý mi poradia:cool:
peton
17.01.08,19:06
Nuz, ked to nejde po dobrotky.....
Navrh riesenia". Pozvite ho na pivo, strucne - rucne mu dohovorte a basta. Ak to nepomoze, treba to opakovat s tym, ze ponuknete aj poldeci. :-)

Sorry, ale trosku som sa pobavil, nakolko prispevok je tak trosku piate cez deviate. Ale chapem. Zavisi od vas ostatnych vlastnikov, ako sa staviate k novemu predsedovi. Zvolajte si schodzu, zavolajte byvaleho predsedu (samozrejme ze nepride) a spytajte sa ho aky ma vlastne problem a o co mu ide. A potom hladajte prijatelne riesenie. Tot vsjo.
Elena Navrátilová
17.01.08,19:12
Písomne ho vyzvite odovzdaniu dokladov aj s termínom dokedy ste ochotní čakať. Zároveň mu oznámte čo urobíte, ak termín nedodrží a doklady neodovzdá. Ak sa dohodnete na trestnom stíhaní, alebo na inom postupe, treba mu to hneď oznámiť. Mal by si bývalý predseda uvedomiť, že to myslíte vážne a zodpovedne.