Tita
29.03.05,14:12
S daňovým priznaním v Alfe som veľmi spokojná, uľahčilo mi to prácu no zaroveň ma zdržalo, pretože sa neviem dopracovať k tlači....robí to problémy, najprv vypísalo len znaky tak som si nainštalovala vyššiu verziu acrobat reader, no nepomohlo...neviete poradiť nejakú fintu ako to dostať z počítača von?
babenko1
29.03.05,14:15
Ved DP práveže pekne tlačí alfa... skús si dať automatické nájdenie acrobatu a potvrď a tlač...
Tita
29.03.05,14:20
joj ja hlupučka automaticky to nenašlo ale konečne sa mi to podarilo vyhľadať ručne a správne....funguje to , tak sa teším...vedela som že to v Alfe bude hračka! len som na to išla zle. Dik :)
Yvvetta
29.03.05,14:30
A tlačíte DP obojstranne alebo jedno.
ajula1
29.03.05,14:30
ahoj! mne robilo to isté? napíš mi prosím ťa ako si to presne vyriešila ....ja som sa nasrala a vypísala to nakoniec ručne nebolo času sa s tým hrať ale aspoň by som to vedela pre budúce...
ja som myslela že to mám v tlačiarni lebo tu mám takú o ničom tlačiareň stále sú s ňou nejaké problémy...
Zuzka
29.03.05,15:15
A tlačíte DP obojstranne alebo jedno.
Ja obojstranne :)
kika67
29.03.05,18:23
Mam tiez nevykonnu tlaciaren a tiez som musela naistalovat starsiu verziu acrobat reader a este prepojit moju tlaciaren s ich - ta je fine print. Je to na ich cd v subore servis-vsetko som poinstalovala a ide to. Ja mam len otazku ci danove aj vykazy su uznatelne na danovom?Mozem to vsetko vytlacit a tak zaniest?
jess
29.03.05,18:29
Mam tiez nevykonnu tlaciaren a tiez som musela naistalovat starsiu verziu acrobat reader a este prepojit moju tlaciaren s ich - ta je fine print. Je to na ich cd v subore servis-vsetko som poinstalovala a ide to. Ja mam len otazku ci danove aj vykazy su uznatelne na danovom?Mozem to vsetko vytlacit a tak zaniest?áno, uznávajú to vytlačené z ALFy - všetky výkazy
kika67
29.03.05,19:15
tak to je super, dakujem
eoneon
29.03.05,20:44
tlaci vam to aj to pozadie? mne to tlaci iba text a oramovanie, to zelene pozadie tam ale nie je :(
slnko
29.03.05,21:16
tlaci vam to aj to pozadie? mne to tlaci iba text a oramovanie, to zelene pozadie tam ale nie je :(nie, zelené pozadie tam nemá byť, je to iba čiernobiele, také berú na DU, ja som už také zanieslahttp://www.porada.sk/images/icons/icon7.gif
eoneon
29.03.05,21:40
ok, dakujem za odpoved :) cize to pozadie tam nie je ani sive? proste ziadne?