a.palenikova
30.08.08,10:10
dobry den, za 2. stvrtrok mi prisiel z Teximy vykaz o zistovani poctu zamestnancov, ktory som mala vyplnit a odoslat. chcem len vediet, ci mam takuto povinnost kazdy stvrtrok, alebo to bola iba "jednorazovka". neviem sa k tomu totiz na ziadnej stranke dopatrat. dakujem
Rozalka
30.08.08,08:55
Určite s výkazom prišiel aj nejaký sprievodný list. Na akom základe žiadali tieto údaje?
http://www.trexima.sk/det.asp?id=1
endrju
30.08.08,10:48
Možno si nenašla na iných stránkach (aj keď si myslím, že "vygúgliť" by sa toho podarilo viac než dosť pri správnej voľbe kľúčových slov), ale na tomto fóre sa už o firme s názvom Trexima a o "jej" štatistikách diskutovalo už viackrát.
Napríklad, po zadaní kľúčového slova Trexim* do vyhľadávača umiestneného v pravom hornom rohu tejto stránky "vyskočilo" na mňa cca 10 relevantných tém. ;)
Jedna "bonusová" informácia:
Voči firme Trexima, s.r.o. máš tie povinnosti, ktoré Ti vyplývajú zo zákona o štatistike a z programu štátnych štatistických zisťovaní. Oba všeobecno záväzné predpisy boli vyhlásené v Zbierke zákonov a nájsť ich môžeš, napríklad s použitím vyhľadávacích nástrojov umiestnených na stránke JASPI (http://jaspi.justice.gov.sk) ministerstva spravodlivosti SR alebo aj v plnom znení na stránkach štatistického úradu SR (http://www.statistics.sk)
Jana Motyčková
30.08.08,16:20
Povinnosť zaslať štatistický výkaz má ten, koho oslovia. Zvyčajne ak niekoho oslovia jedenkrát, tak potom už ho evidujú dlhšie obdobie, takže dá sa predpokladať, že štatitiku budeš musieť robiť aj v ďalších štvrťrokoch. Trexima s výkazom zasiela aj kontakné údaje na svojich pracovníkov. Ak potrebuješ nejakú informáciu nie je problém použiť tieto kontakty.