adaz
16.09.08,14:02
Ahojte rada by som získala čo najviac názorov ohľadom nákupu oblečenia prostredníctvom internetu. Tak trochu sa s touto myšlienkou pohrávam, len neviem či by bol dostatočný záujem.
Tak čo vy na to? Kúpili by ste si niečo na seba z internetu? Alebo predsa radšej len navštívite kamenný obchod.
Ďakujem
poisonkatka
16.09.08,12:04
ja nakupujem z netu dost casto...a ake oblecko by si chcela predavat? na jednej stranke robievame s babami objednavky z hongkongu..mozno keby si take vecicky dovazala, tak by to slo :-)
kofy
16.09.08,12:14
Ahoj,

ja idem s kamaratom do tristvrte roka rozbehnut vlastnu znacku oblecnia.... a predavat cez net. Urcite, su ludia, ktori za nakupovanim na nete ani nepachnu. Su tu vsak aj ti druhi. Ja osobne som nakupoval oblecko uz aj z Ceska a USA. Nepotrebujes 20% trhu. Si predstav, ze aj 0,1% obyvatelstva je velmi zaujimave cislo. Potencial to ma, ty... buduca konkurencia ;-) Pochybujem vsak, ze chces robit nieco v nasom style, takze nic... Cauko
adaz
16.09.08,12:32
Tak ja už mám jeden kamenný obchod s dámskym oblečením. Pulovre, nátelníky, nohavice a takéto vecičky. Sú to veci určené pre baby od 20 a viac. Žiadne flitre, potlače napr. I am sexy a podobné hlúposti. Ide o kvalitnú značkovú módu z Maďarska. A preto sa pohravám aj s myšlienkou predaja tohto tovaru cez net. A ty aký štýl oblečka máš? Totiž potrebujem ešte nejaké menžestrové sukne, saká atd.
adaz
16.09.08,12:36
ahoj Kofy, takže aký štýl oblečka ideš teda predávať? Mám ten pocit že tvoj štýl bude niečo extra - mimo bežného nosenia. Je to tak?
kofy
17.09.08,18:14
ahoj Kofy, takže aký štýl oblečka ideš teda predávať? Mám ten pocit že tvoj štýl bude niečo extra - mimo bežného nosenia. Je to tak?
Jaaaj... nestalo sa mi to prvykrat, ked mam napisane 'kofy', tak som 'kofy', nie 'Kofy' ;-) nevsimaj si...

Tazko slovami vyjadrit, co presne idem/e predavat (najprv to treba navrhnut, nieco vsak uz mame). Ani ja nemam rad tie mega napisy a rozne pribuznosti. Bude to nieco nadpriemerne, napadite, nenormalne (nechcem tvrdit, ze originalne, lebo setko uz bolo vymyslene). Ale myslim, ze to nebude mat daleko od 'extra'. Asak, nedame si toho urobit v Cine napr. 10.000 ks, ale budeme potlacat/vysivat/flockovat atd. ciste (kvalitne) tricka, ako to na Slovensku moze urobit vela inych ludi. Mame sak know-how, napaditost a budeme sa opierat o vynikajuci marketing - proste bude to znacka s imidzom. Budeme robit to oblecko, ktore si ludia nekupuju, aby usetrili, ale ktore si kupuju z presvedcenia, sympatie, pacivosti a pod. S imidzom, aky tu asi este nie je, ale nebudeme extravagantny. Po precitani tohto si vsak v hlave aj tak mozes urobit obraz uplne iny, nez ako to bude vyzerat, ked to rozbehneme. Uvidis, ked bude ;-)