ahoj... nasla som, ze jednemu uzivatelovi ste napisal, ze mu mate poslat mail a Vy mu napisete vsetko potrebne pri zriadovani autoservisu.. ak by bolo mozne, prosim poslite tieto info aj mne.. dominika.tepla@gmail.com zakladam autoservis a zhanam vsetky informacie dakujeem velmi..
všetko najlepšie k narodeninám ti prajem
úžasné :-)
-
štefan všetko najnajnajlepšie k narodeninám ti praje karol
Zdravím Vás, čítal som tému "Pomoc pri otvorení autoservisu" a zakladateľovi témy ste poslali nejaké veci na vysvetlenie ohľadom vecí, na ktoré sa pýtal. Chcel by som Vás poprosiť, či by ste to poslali aj mne. Tiež mám v záujem otvoriť autoservis v najbližšej dobe a každá informácia je dobrá, ďakujem veľmi pekne.
Moc Vas prosim o presny postup na robenie korbacikov. Zijem V US, tu sa taky syr vobec neda kupit a nakolko som momentalne bez prace a mam hodne casu, chcela by som to skusit. Pochadzam z Bratislavy a sladko spominam na casy, ked sme ich kupovavali len za jednu korunu. Uz si robim domaci kefir pomocou mliecnych zrniecok, nakolko je nase mlieko v obchodoch sterilizovane a nekysne. Z toho robim aj domaci tvaroh. Budem asi musiet objednat/kupit syridlo, ze? Ak pouzijem to syridlo, pridam to do kefiru, ktory pouzivam na zrazenie mlieka do tvarohu? Mate aj taketo skusenosti? Alebo to mam robit priamo z mlieka pomocou syridla, chloridu vapenateho a mezofilickej kultury ? Moja preferencia by bola pouzit kefir a len syridlo. Vopred moc dakujem Dagmar
Štefan, ďakujem za fotobodík a prajem pekný deň.