Ja síce nemám program „money S3“, ale výkazy odosielam zo mzdového programu. Ja v mojom programe mám ikonku – „do súboru“ – potom to pýta – „disk a cesta, kde sa majú súbory vytvoriť“ – zadám si cestu na príslušný disk - ja na server. Myslím, že by sa to mohlo uložiť aj na ten USB kľúč.
Ďalej si otvorím stránku SP a tam na ich stránke naľavo si otvorím „Elektronický zber údajov“, tam to po mne pýta prihlasovacie meno (SSN) (v mojom prípade je to 10-miestne číslo). Po zadaní sa sa otvorí ďalšie okienko, kde treba zadať – napr. „Grid G6“ a to je napr. „rucl“ – otvorí sa políčko „overiť“ na to kliknem a na nasledujúcej zobrazenej stránke si vyhľadám „odoslanie XML súboru“ – zase kliknem na tento text – ďalšie okienko je „odoslanie XML súboru“ a „prehľadávať“ – cez to prehľadávať nájdem príslušný výkaz, alebo RLFO – kliknem na tento súbor, zadám otvoriť – tým sa súbor vloží do okienka „odoslanie súboru“ na stránke SP a dám odoslať. Potom sa tam pýta niečo ako „uložiť súbor XML“ – tam už presne neviem ale mám dojem, že je tam „uložiť“, to odkliknem (potom to vypíše niečo ako že "súbor sa podarilo uložiť pod číslom ...") a otvorím si z ponuky buď prehľad výkazov alebo RLFO, podľa toho, čo som odosielala. Zobrazia sa mi odoslané výkazy alebo RLFO, keď naň klikneš, tak sa ti otvorí odoslaný súbor a môžeš si ho dať vytlačiť. Ja si tlačím z ponuky hore PDF – je tam aj napr. u RLFO hore „akceptovaný“, dole je napr. aj rozhodujúci čas zaslania.
Neviem, či Ti to nejako pomôže, ale snažila som sa to popísať, keďže momentálne nič neodosielam, neviem presne text, ktorý to vypisuje.
Naposledy upravil vieraaaa : 07.09.11 at 12:32