Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Máte prosím niekto skúsenosti s odosielaním mesačných výkazov elektronicky z MONEY S3 ?
pokúšam sa odoslať 1. krát v tomto roku výkaz do SP a dáva mi chybovú hlášku že softwér počíta zamestnancov podľa odvodov a keď je suma 0 Euro
-/dohodár GP /-tak ho nezapočíta ako to opraviť-... hotline obsadené...
a tiež Do VZP to nejde, treba nejaké XML rozhranie nastaviť ... neviem čo s tým?
...jaaaj som si nevšimla, že rovno posielaš .xml, takže nedopíšeš. Keď sa máš takto trápiť je jednoduchšie: Manuálny vstup-registračný list FO, dáš si ju vyhľadať podľa RČ a k existujúcemu poistnému vzťahu urobíš odhlášku...
no lenže doteraz bolo posielané písomne vyhľadám prihlášku aj tak? ale už som volala na podporu a kde bola chyba vo formáte dátumu ale zaujímavé, že dnes mi prvý zobralo aj s dátumom s lomítkami 28/09/2011 ale na dalšie mi vypisovalo zlý formát dátumu a potom som za pomoci podpory teda nastavila 28.09.2011 a ide to jak po masle. díky
ahojte, nemáte niekto tlačivko "Žiadosť o poskytnutie elektronických služieb" + "Splnomocnenie" ? na stránke soc. poisťovne to neviem nájsť.....dakujem
áno, tú dohodu mám, ale odo mňa chceli pri jednej firme najprv "žiadosť " aj to "splnomocnenie", ako som už písala vyššie, sú to také samostatné tlačivá, dali mi ich v pobočke SP, ale ja múdra som si neurobila kópie a potrebujem k ďalšej firme......