Zavrieť

Porady

odosielanie mesačných výkazov elektronicky

Máte prosím niekto skúsenosti s odosielaním mesačných výkazov elektronicky z MONEY S3 ?
pokúšam sa odoslať 1. krát v tomto roku výkaz do SP a dáva mi chybovú hlášku že softwér počíta zamestnancov podľa odvodov a keď je suma 0 Euro
-/dohodár GP /-tak ho nezapočíta ako to opraviť-... hotline obsadené...
a tiež Do VZP to nejde, treba nejaké XML rozhranie nastaviť ... neviem čo s tým?
Usporiadat
tictac7 tictac7

tictac7 je offline (nepripojený) tictac7

...jaaaj som si nevšimla, že rovno posielaš .xml, takže nedopíšeš. Keď sa máš takto trápiť je jednoduchšie: Manuálny vstup-registračný list FO, dáš si ju vyhľadať podľa RČ a k existujúcemu poistnému vzťahu urobíš odhlášku...
sybila3 sybila3

sybila3 je offline (nepripojený) sybila3

no lenže doteraz bolo posielané písomne vyhľadám prihlášku aj tak? ale už som volala na podporu a kde bola chyba vo formáte dátumu ale zaujímavé, že dnes mi prvý zobralo aj s dátumom s lomítkami 28/09/2011 ale na dalšie mi vypisovalo zlý formát dátumu a potom som za pomoci podpory teda nastavila 28.09.2011 a ide to jak po masle. díky
adrika adrika

adrika je offline (nepripojený) adrika

ahojte, nemáte niekto tlačivko "Žiadosť o poskytnutie elektronických služieb" + "Splnomocnenie" ? na stránke soc. poisťovne to neviem nájsť.....dakujem
katka 23 katka 23

katka 23 je offline (nepripojený) katka 23

je to dohoda o podmienkach elektronickej komunikácie https://esluzby.socpoist.sk/ezuf/agreement.jsp
adrika adrika

adrika je offline (nepripojený) adrika

áno, tú dohodu mám, ale odo mňa chceli pri jednej firme najprv "žiadosť " aj to "splnomocnenie", ako som už písala vyššie, sú to také samostatné tlačivá, dali mi ich v pobočke SP, ale ja múdra som si neurobila kópie a potrebujem k ďalšej firme......
Dadena Dadena

Dadena je offline (nepripojený) Dadena

pripájam zvor plnej moci pre Sociálnu poisťovňu - nezabudnúť dať overiť notárovi. Obdobne sa to dá aplikovať aj pre zdravotné poisťovne.
tweedle tweedle

tweedle je offline (nepripojený) tweedle

treba neaké tlačivo pri vybavovaní dohody zo SP, ale stačí ak tam konateľ príde osobne? Vybaví sa to na počkania?
tictac7 tictac7

tictac7 je offline (nepripojený) tictac7

keď tam pôjde konateľ osobne, okrem výpisu z OR nepotrebuje nič a vybaví všetko na počkanie
polis1 polis1

polis1 je offline (nepripojený) polis1

ahoj už ti to ide alebo mám napísať postup..fakt je to jednoduché a aj pekne odhlášky a prihlášky do sp a vzp posielam
KEJKA KEJKA

KEJKA je offline (nepripojený) KEJKA

audítor, účtovník, odborný poradca ...viac
netreba u notára, je to drahšie, stačí aj na matrike, či obecnom úrade.
a na počkanie to vybaví každý, nielen konateľ, aj splnomocnená osoba.

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať