Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Je mi veľkým potešením, želať Ti v deň Tvojich menín, veľa šťastia,zdravia toho ešte viac k tomu čo si srdce želá, veľa lásky, spokojnosti, úprimných ludí vôkol seba maj v hojnosti.
Milá Gabika,
dúfam,že nie som posledná gratulantka.
Tak mi dovoľ popriať Ti všetko len to naj... k Tvojim meninkám, hlavne veľa zdravíčka a síl pracovať a ďalej sa s nami stretávať.
cmuky...
Zitulda, tak ako pred rokom, aj dnes je tvoja gratulácia prvá, ale s tým rozdielom, že nie o 2,00 po polnoci, ale ešte večer predtým. Z toho vyplýva čo? Príjemné a pekné prekvapenie...
Už je k sviatku Tvojho mena vinšovačka pripravena, krasné slová , krasné dary: nech sa Ti vždy všetko darí, v láske, v šťastí život uži, zdravie stále nech Ti slúži. K meninám všetko najlepšieTi želám
Gabika k tvojim dnešným meninám ti prajem hlavne veľa zdravia,chute do pečenia a veľmi veľa ľudí pri sebe, ktorí ťa majú radi.
Gabika a aj ostatné poraďacké Gabiky, všetko najlepšie.
Emily04