Zavrieť

Porady

Hygienické minimum

Veľa sa tu už o tejto téme popísalo, avšak jedna vec mi nie je jasná. Majiteľ stánku s mrazenou hydinou je zároveň aj zodpovedným vedúcim. Potrebuje okrem zdravot. preukazu aj hygienické minimum? Prosím, ak viete odpoveď, poprosím aj konkrétny §.
Musí ho mať aj predavačka ak ukončila SOU - odbor čašník? Ďakujem za odpovede.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    pracovisko je offline (nepripojený) pracovisko

    pracovisko
    sysula Pozri príspevok
    Veľa sa tu už o tejto téme popísalo, avšak jedna vec mi nie je jasná. Majiteľ stánku s mrazenou hydinou je zároveň aj zodpovedným vedúcim. Potrebuje okrem zdravot. preukazu aj hygienické minimum? Prosím, ak viete odpoveď, poprosím aj konkrétny §.
    Musí ho mať aj predavačka ak ukončila SOU - odbor čašník? Ďakujem za odpovede.
    Predavačka s ukončeným SOU - odbor čašník nemusí mať. Je to § 22 vyhlášky MZ SR č. 585/2008 Z. z. podrobnosti o prevencii a kontrole prenosných ochorení.

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.