Milan.Žiška
Juraj, je vidieť, že ty vo svojom balkón máš.
Ten kdo nemá, bral by asi aj oceľový - "moderný".
Jest pravdou ,
ale len v jednom ...V ostatných nie 
A čo , keď nie je , svet sa ešte nezborí , či ....
Ale tiež by som porozmýšľal nad všetkými okolnostiami :
1. Koľko bytov má barák ? Lebo zároveň je aj toľko názorov a ešte aj v tom jednom byte ich môže byť viac .
2. Koľko bytov z tohoto počtu má balkón ? Nemusí mať každý byt v baráku balkón , poznáme aj také .
3. Koľko by táto sranda stála ? Pri slovenskej mentalite to by bolo pindania okolo toho . A ešte kríza k tomu !!!!
Ideme zateplovať náš blok - ach jáááááááááááááááááááj , to bude ešte rečí , koľko už bolo ....
4. Ako by sa riešilo financovanie ? Lebo tí , čo majú / ak majú balkón / budú ako sršne , len bodať a bodať.....
5. Keď by sa robili balkóny , predpokladám , že fasádu by ste asi nenechali len tak , alebo hádam by ostala rozbitá ?
6. Samozrejme predpokladám , že by sa museli robiť balkóny na celom obytnom dome a nie len na pár bytoch , inak by to hádam neprešlo a keď hej , tak potom zbohom rodina aj s našimi úradmi ...
7. ..........xxxxxxxxx?????????? - určite je tých dôvodov viac
Včera som pozeral zhodou okolnosti / chcel som pozerať - presnejšie / na Tv JOJ reláciu " Nové bývanie " .
Milan , či veríš alebo nie , tá kúpyschopná rodina chcela ísť do 3.200.000,- a v ponuke realitky na nete som ju videl o 500.000 ,- viac .
Je pochopitelné , že aj realitky majú réžiu , ale jej ponuku nemusí predsa záujemca akceptovať .
Pointa celej omáčky spočíva v tom , že tá dotyčná rodinka chcela za málo peňazí až príliš veľa muziky , no z tých drístov som chytal osýpky , proste na

Je síce jasné , že každý by chcel , samozrejme , čo najlepšie bývanie a všetky výhody s tým súvisiace , no na druhej strane niekedy menej je oveľa viac .
Normálne som bol komplet znechutený a odišiel som z izby ......
Juraj