davala som si robit nechty zhruba 4 roky... ale po tom, co mi nechtarka slubila, ze ako jej stalej zakaznicke mi bude aj za gel uctovat tolko co za akryl (prestala robit akryl a uz len gel) a napokon svoj slub dodrzala asi len pri dvoch dorabkach som sa nastvala a spolu s mamou sme si kupili celu sadu na domace robenie nechtov... zhruba nas to stalo 5tis Sk... prvy krat to nebolo bohvie co, robila som si dost hrube nechty, kt. sa rychlejsie a ovela bolestivejsie zlomia v pripade narazu... neskor som si uz vedela urobit pekne nechty... ale cuduj sa svete, urobila som si taku plesen na nechtoch, ze mi skoro moje vlastne nechty nedrzali na nechtovom lozku... a v podstate som sa ihlou resp. sparadlom mohla dostat pod komplet cely necht.. moj... pritom som vsetko robila tak, ako som to odkukala od mojej nechtarky za tie roky, dokonca som si zaobstarala rovnake pripravky... kdesi proste nastala chyba... tak nechty isli komplet dole a uz zhruba polroka nemam gelove ale svoje vlastne... plesen je prec... chvalabohu.. ale aj tak mi gelove nechty chybaju, lebo moje su velmi krehke a rastu mi rovno (nie v C obluku, preto sa mi aj lahko lamu a ohybaju) ... takze ich mam stale upravene v co najkratsej dlzke, aby som neprisla k urazu...