Zavrieť

Porady

Chorvatsko narychlo

KEJKA KEJKA

KEJKA je offline (nepripojený) KEJKA

audítor, účtovník, odborný poradca ...viac
Prosím, máte niekto skúsenost ako najlepsie a najrýchlejšie vybaviť ubytovanie v Chorvatsku?

Je lepšie využiť cestovku, nejaký lastminute alebo suktomne ist cez internet?
Usporiadat
Zuzka Zuzka

Zuzka je offline (nepripojený) Zuzka

My chodíme súkromne, dá sa tam zabezpečiť ubytovanie v ich agentúrach alebo sa pýtať priamo domácich. Zatiaľ sa nám nestalo, že by sme ubytovanie nedostali. Chodíme na Istriu, tam je viacmenej problém v auguste, pretože tam chodia taliani, keď majú dovolenky (v celom Taliansku) počas mesiaca august. Vtedy sú aj ceny vyššie.
Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
size size

size je offline (nepripojený) size

My sme tiež chodili len tak a tam sme si hľadali a nebol problém. Vždy sa niečo našlo. Teraz v piatok odchádzam na dovolenku ale už sme volali tej pani čo sme boli vlani a rezervovali sme si. Veľmi sa nám tam páčilo, mali sme ubytko 20 m od vody a káva na terase s výhľadom na more ... Už sa teším.
adam adam

adam je offline (nepripojený) adam

size
My sme tiež chodili len tak a tam sme si hľadali a nebol problém. Vždy sa niečo našlo. Teraz v piatok odchádzam na dovolenku ale už sme volali tej pani čo sme boli vlani a rezervovali sme si. Veľmi sa nám tam páčilo, mali sme ubytko 20 m od vody a káva na terase s výhľadom na more ... Už sa teším.
V ktorej oblasti?
size size

na začiatku makarskej mestečko Brela
evina evina

evina je offline (nepripojený) evina

size
na začiatku makarskej mestečko Brela
Je to najkrajšie miestečko z Makarskej riviéry
size size

Poznáš to tam? Je tam super, krásny výhľad a málo ľudí.
evina evina

size
Poznám dobre takmer celé Chorvátsko, dokonca aj chorvátsky viem. V Brele je krásna spojitosť borovíc, malých obláskových pláží a modrej oblohy
adam adam

adam je offline (nepripojený) adam

size
Tiež chceme ísť len tak kam nás kolesá povezú. V Chorvátsku sme boli na Šibeníku, nebolo zle, ale viem si predstaviť aj lepšiu pláž. Ale to bolo ešte v r.2000, od vtedy je to i tam asi na lepšej úrovni. K pláži sme museli dochádzať autom asi 1 km, ale zas ubytovanie v súkromí sme mali veľmi dobré.
evina evina

adam
Tiež chceme ísť len tak kam nás kolesá povezú. V Chorvátsku sme boli na Šibeníku, nebolo zle, ale viem si predstaviť aj lepšiu pláž. Ale to bolo ešte v r.2000, od vtedy je to i tam asi na lepšej úrovni. K pláži sme museli dochádzať autom asi 1 km, ale zas ubytovanie v súkromí sme mali veľmi dobré.
Šibenik je tzv. stredná Dalmácia, tam sa dosť ešte vyskytujú kamenné pláže a dosť často vietor - jugo. Postupné, pekné pláže vhodné pre rodiny i s malými deťmi sú pozdĺž Makarskej riviéry /okrem vlastného mestečka Makarska, ktoré mi pripadá vždy veľmi precpané/. Tam sa mne osobne najviac páči spomínaná Brela a Tučepi.
Čo je potešujúce už je otvorená celá diaľnica až po Split. Ak nemusíte ísť z piatka na sobotu /kedy sú veľké zácpy/ a späť zo soboty na nedeľu, je to super cesta
anto anto

anto je offline (nepripojený) anto

ekonóm
Tež som bol v Tučepi v septembri a vrele odporúčam, hľadali sme ubytovanie tak, že sme sa pýtali, boli sme vo viacerých miestach a tam sme dostali najlepšie ceny a bolo to cca 20 m od vody.
vladan vladan

vladan je offline (nepripojený) vladan

žena, a ešte raz ŽENA!!! (aj keď môj nick o tom nevypovedá) ...viac
ahojte všetci chorvátskaznalí, neviete náhodou aké sú možnosti inlinovania v Chorvátsku?
Zuzka Zuzka

Vladi, tam kde chodíme my je celé pobrežie v okolí pospájané cestičkami, po ktorých sa dá veľmi dobre korčuľovať a bicyklovať.
vladan vladan

Zuzka
Vladi, tam kde chodíme my je celé pobrežie v okolí pospájané cestičkami, po ktorých sa dá veľmi dobre korčuľovať a bicyklovať.
Zuzi, a konkrétne Selce pri Cirkvenici?
Marian Marian

Marian je offline (nepripojený) Marian

Vladan,
zo Seliec vedie pekná asfaltka do Crikvenice. Jazdia po nej korčuliari a ako atrakcia taký malý vláčik na kolesách.
Marian Marian

Marian je offline (nepripojený) Marian

Ja vyrážam v piatok niekde do okolia Splitu tiež len tak na blink. Viete mi niekto povedať, koľko asi pýtajú za ubytovanie, aby som mal predstavu a nenechal sa dobehnúť?
vladan vladan

Marian
Vladan,
zo Seliec vedie pekná asfaltka do Crikvenice. Jazdia po nej korčuliari a ako atrakcia taký malý vláčik na kolesách.
jéééj, super ... takže zoznam vecí sa nám dopĺňa o korčule ... ďakujem Marián, potešil si ma
syamlee syamlee

syamlee je offline (nepripojený) syamlee

Ja chodievam taktiež na Makarsku... konkretne na Krvavicu.... malička dedinka 3 km pre Makarskou.... keď chcem mať kľud tak ostávam tam ... a keď niekam von sa zabaviť tak je to 15 min popri pláži a som priamo na Makarskej.... . Ubytovanie je tam tiež výborne....určite nie také strašne ako na Makarskej... chodievame štyria... takže mame celé poschodie....2 izby, kuchyňu, terasu, televizor, klímu, WC a sprchu..... niečo okolo 20-30 Eur/osoba...
bepo bepo

bepo je offline (nepripojený) bepo

Vlada-jééééjda,tam chodí vláčik,to by si si mala rozmyslieť s korčulami
Zuzka Zuzka

Vladi, bola som tam, je tam krásne, korčule určite pribaľ.

Marián, mal by si sa zastaviť v niektorej domácej agentúre, ktorá ponúka ubytovanie v súkromí. Pred agentúrami zvykne byť tabuľa, kde majú uvedené ceny za osobu na deň. My sme si vybavovali ubytovanie aj týmnto spôsobom.

Prajem vám obom: Sretan put i dobro došli na Jadran!
vladan vladan

Zuzka
Prajem vám obom: Sretan put i dobro došli na Jadran!
Zuzi, z toho sloganu rozumiem akurát Jadran
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať