Zavrieť

Porady

Morské príšerky

Pozná niekto z vás recept na prípravu morských príšeriek (plodov mora)? Vymením za moje osobné poznatky. Je to fantastické!
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    emily je offline (nepripojený) emily

    emily
    ja som toľko krát stála nad mraziacim boxom v marketoch a nenabrala som odvahu kúpiť, lebo neviem čo s tým. Zjesť by som zjedla predsudky nemám.

    JanaF je offline (nepripojený) JanaF

    Zajtra bude lepsie...:) JanaF
    Krevetovy salat,

    Suroviny: 500g krevetovych tyciniek, 1 biely jogurt, 1-2 polievkove lyzice majonezy, 1 vacsia konzerva kukurice v sladkom naleve, sol, mlete biele korenie, cukor podla chuti, bazalka.
    Postup: Rozmrazene krevetove tycinky nakrajame na kolieska, pridame kukuricu a majonezu zmiesame s jogurtom. Podla chuti posolime, okorenime mletym bielym korenim a pridame cukor. Nakoniec posypeme cerstvou bazalkou (moze byt aj susena). Salat podavame vychladeny s cerstvym pecivom alebo don pridavame cestoviny.

    evina je offline (nepripojený) evina

    evina
    nesmelý
    Pozná niekto z vás recept na prípravu morských príšeriek (plodov mora)? Vymením za moje osobné poznatky. Je to fantastické!
    Plody mora pripravujem nasledovne /podľa vraj talianskeho receptu doporučeného mojou známou z Chorvátska/: Na troške olivového oleja máličko opražíš cesnak, pridáš plody mora, dusíš /môžeš aj málinko podliať vodou/ a v závere pridáš petržlenovú vňať. So špagetami to nemá chybu.

    tina.mar je offline (nepripojený) tina.mar

    tina.mar
    najlepsie su poprazene na klasickom kravskom masle.Trosku osolene a posypane toskou bazalky, alebo tymianom.K tomu hrianka a uz len dobru chut.

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.