Deganova
Robila som jeden rok broskyne auž nikdy viac, boli bez chuti ( aj keď surové boli sladučké)...
Hehehe....
To sa potom hodí premenovať tému ...
Recepty
" Zdravé zaváranie " na "
Drahé zaváranie "....
VYSVETLENIE pre kukučku , nakoľko nesúhlasí s mojím názorom...
Ide totiž o to , že ak sa nejaké produkty zavaria , následne nechutia , tak čo s tým ???
Asi len vyhodiť ......respektíve dať vykysnúť ( ovocie ) a potom vypáliť . Ale aj to pálenie nie je lacný špás.....
Lebo ak si vezmeme ten zber vo vlastnej záhrade , o kúpe ani nevravím , umývanie plodov a fliaš , práca , sterilizácia ....
Takže v tom konečnom dôsledku je trochu aj drahé ......či sa mýlim ...???
Nemyslím si to totiž ...je potrebné aj trochu čítať a zamyslieť sa nad tým , čo chcem povedať a nie iba hľadať tie poddžuby v mojich príspevkoch ...