Zavrieť

Porady

Bylinkový likér starej mamy

V mladosti som u starej mamy píjavala jemný alkoholový likér,bylinkový a ovocný ,ale nestihla som sa jej spýtať na zloženie.Nemá niekto recept na takuto domácu sladku delikatessu?
Usporiadat
alabut alabut

alabut je offline (nepripojený) alabut

Ja kostky vyhadzujem, hlavne z marhul a broskyn. Obsahuju kyanidove zluceniny. A nepouzivam ich ani v kompotoch. :-)
0 0
osky osky

osky je offline (nepripojený) osky

obe prilohy obsahuju presne to iste ale nevadi.dakujem.je to super,istotne si to vsetko opisem.je to bomba.dik.
0 0
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

Pozerám, ako urobiť hruškový likér, ak máme hrušky veľmi sladké. Výživu som porobila bez cukru, aj tak je sladká. V receptoch, čo tu dala babka, je jeden jediný recept na hruškový likér, kopírujem:
Hruškový likér
Suroviny a postup:
600 g hrušiek, 200 g cukru, 750 ml vodky, 300 - 400 ml cukrového roztoku. Hrušky umyte, nešúpané pokrájajte na kúsky a odstráňte jadro. Spolu s cukrom a vodkou ich vložte do fľaše a nechajte stáť 6 týždňov na slnečnom mieste pri okne. Tekutinu prefiltrujte, pridajte cukrový roztok a prelejte do fliaš. (Likér bude chutnejší, ak sa s hruškami bude lúhovať aj plátok citróna, škorica a klinčeky).

Koľko cukru tam nevyhnutne musí byť?
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať