Pozor, odkedy sme v EU, nové prevádzky musia spĺňať najnovšie predpisy, ktoré sa prispôsobujú európskym normám. Ja som osobne navštívila Regionálny úrad verejného zdravotníctva a dostala som všetky informácie, ktoré budem potrebovať k otvoreniu novej prevádzky. Argumenty typu, že tam, alebo tam nemajú to i ono neobstoja. Nové prevádzky už musia spĺňať všetky náležitosti, ktoré s tým súvisia. Dokonca začali robiť starším prevádzkam kontroly a tie musia zaplatiť pokutu a v stanovenej lehote od hygieny doplňiť všetko chýbajúce, inak im zatvoria prevádzku.
Ja by som odporúčala zájsť osobne na hygienu ešte predtým, ako sa pustíte do vybavovania prevádzky. Budete mať istotu, čo všetko budete potrebovať. Je toho dosť, jedno WC v žiadnom prípade nestačí. Ak by ste mali záujem o podrobnejšie informácie, dajte vedieť, ale ja zriaďujem kaviareň, pre cukráreň to bude zrejme ešte náročnejšie, pokiaľ budete aj vyrábať. Dá sa to zvládnuť, aj keď je to náročné a na hygiene boli veľmi ochotní, poskytli mi potrebné informácie. Veľa šťastia
Naposledy upravil mada : 11.07.05 at 20:11