bettylou
ta super recepty, len keď podrvím sušienky, tak v tých už je aj cukor aj múka, či nie?
sranda-neviem preco teraz tak velmi ficia dezerty bez muky.....
ved ked je niekto citlivy na psenicnu,treba vziat spaldovu alebo daku fajnovejsiu/mandlovu,ovsennu,psenovu.....je ich milion a su veli zdrave/
zaraza ma na tychto receptoch,kolko vajec sa casto pri nich minie a to uz nevadi nikomu....
alebo aj tie orechy su casto v takych mnozstvach ze je to ako stvorene na zlcnik-aj ked su to same zdrave veci,ale ta kombinacia...
sama obcas robim dake raw sladkosti,ale vzdy nahradzam cast orechov ci kokosoveho tuku susenym ovocim namocenym vo vode alebo niecim co mi to zlepi,lebo inak by to bolo velmi tazke a mastne
nehovoriac o agavovom Sirupe,alebo aj ryzovom,ktore su teraz velmi lahko dostupne i v bio kvalite...pri Tom je to cista glukoza,aj ked prirodna...cize na glykemiu ako super bomba.
takze skor nez s do toho pustite,skuste si to aj predstavit,ake to bude na konzistenciu a stravitelnost......