kn-alka Ja tiež účtujem v Oberone a všetky talčové výstupy sú v poriadku, vždy všetko kontrolujem a málokedy v tom majú chybu. Ak ti haspruje program, stiahni si novú verziu.
V tomto roku bolo veľa zmien hlavne v mzdách, vydávali veľa verzií, bolo tam veľa chýb, musela som posielať opravné výkazy do poisťovní, ale v najnovšej verzii už majú všetko v poriadku.
Mam novú verziu. Kym som mala "jednoduchych" klientov, tak som na chyby nenarazila. Az ked som mala takych co maju dokonca aj casove rozlisenie
tak zacali sa norit chyby. Hlavne ked danove zavazky (341 ucet) zaradi do riadku danovych zavazkov a sucasne zavazkov voci spolocnikom. Ucet 211 mi takisto dava do dvoch riadkov - kratkodobe financie aj dlhodobe... a potom sa mi vsetko kumulativne napocitava... To je len priklad...
Pri zamestnancoch ktori robia klasicky na 8h denne 5x tyzdenne, tiez nie je problem, ale problem je s nepravidelnym kalendarom pri zamestnancoch ktori robia iba piatky 8h, a teda raz mesacne 32h a raz 40h, napriek tomu ze maju mesacnu mzdu, vzdy to vypocita hluposti. Na helpdesku kazali nastavit hodinovu mzdu, a vzdy prepocitat hodinovu odmenu tak aby sedela mesacna mzda. Pretoze tam sa neda nastavit uvazok 0,2. Lebo potom to pocita ako odpracovanych 22 dni 1,5 hodine (cca), a nie 4 dni po 8 hodin...
Ved to je jedno
Reporty, typu Suvaha, VZaS, Hlásenia, a podobne veci su uplne nepouzitelne v trochu "zlozitejsich" pripadoch....