Zavrieť

Porady

Usporiadat
Ninna Ninna

Ninna je offline (nepripojený) Ninna

ďakujem, som sa nato aj v OBERONE dotazovala cez E-mail ale neodpovedali mi na túto otázku..poskúšam , hádam pomôže
jana32 jana32

jana32 je offline (nepripojený) jana32

Dobrý večer, prosím Vás ako sa dajú dodatočne nahodiť počiatočné stavy v PU v Oberone? Neviem kde to mám zadať, ja som počas roku robila účto, ale doklady od predchádzajúcej ekonómky za rok 2010 som dostala do ruky až teraz! Prosím poraďte mi.
jana32 jana32

jana32 je offline (nepripojený) jana32

jana32 Pozri príspevok
Dobrý večer, prosím Vás ako sa dajú dodatočne nahodiť počiatočné stavy v PU v Oberone? Neviem kde to mám zadať, ja som počas roku robila účto, ale doklady od predchádzajúcej ekonómky za rok 2010 som dostala do ruky až teraz! Prosím poraďte mi.
Prosím , poraďte mi. Svoje doklady mám nahodené, len na tomto som ostala stáť. Ďakujem
Dana1 Dana1

Dana1 je offline (nepripojený) Dana1

podľa možnosti vždy pozitívne naladená... :-))) ...viac
no ja som to robila ručne, nahodila som si predkontácie k 701 - počiatočné stavy.
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

jana32 Pozri príspevok
Prosím , poraďte mi. Svoje doklady mám nahodené, len na tomto som ostala stáť. Ďakujem

Zadanie počiatočných stavov

• Zadaním počiatočných stavov sa myslí zadanie počiatočných stavov účtov v programe Podvojné účtovníctvo. Počiatočné stavy sa zadávajú priamo do účtovného denníka, účtujú sa oproti začiatočnému súvahovému účtu 701.
  • Ak ste účtovali predchádzajúce účtovné obdobie na tomto programe, počiatočné stavy program vytvorí automaticky pri účtovnej závierke.
  • V prípade ak začínate účtovať prvé účtovné obdobie na tomto programe, je potrebné ešte zaevidovať všetky neuhradené pohľadávky a záväzky. Tieto zaevidujte v knihách Kniha pohľadávok a Kniha záväzkov s dátumami z pôvodnej evidencie. Potom pri úhrade týchto faktúr bude doklady možné "vypárovať".
EPk EPk

EPk je offline (nepripojený) EPk

Ja si v januari ponahadzujem niektore pociatocne stavy rucne, (taku vatu - aby som mohla lepsie kontrolovat pokladne, ucty ...) a po zavierke ich vymazem.
Melnick Melnick

Melnick je offline (nepripojený) Melnick

človek čo opustil Poradu.
DO POZORNOSTI :

V stredu 15.02.2012 bude vydaná nová verzia " OBERON" a budú zakomponované aj daňové priznania.
allgreen allgreen

allgreen je offline (nepripojený) allgreen

Ľudom j**e, nielen tu ale na celom svete ...viac
prosím vás poradil by mi niekto prečo ked začnem robiť inventúru komisného skladu nenačíta mi správne množstvá v evidencii? napr v sklade mam 2ks tak po začatí inventúry v inventúre je niečo iné, napr 0, .. fyzycky mám 2ks
nestane sa "niečo" keď skončím inventúru že tie množstvá zas budu zase ine? lebo tam mam same prebytky.

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať