Nedávno som si prezeral svoju stánku a šokovalo ma čo som tam o sebe našiel napísané. Píše o mne slečna Olga Fajnorová z Trnavy. Slečna Olga zabudla na tie najdoležtejšie fakty,ktoré su pravdivé.Toto nieje nejaká výhovorková odpoved, ale skutočnost,ktorá sa zakladá na faktoch.Aj ja to musím vykričat celému svetu aká je v skutočnosti.Niekedy začiatkom apríla som bol na obhliadke starej družstevnejbytovky v Trnave na Kopánke. Už na prvý pohlad sa mi niečo nepozdávalo.D nosa mi prenikal čudný zatuchnutý zápach. Pri obhliadke,som zistil,že to nebude vobec lahké.Na zárubni som si všimol,že horná čast trčala zo steny asi 2cm a dolná čast bola v asi 2,5cm,steny krivé a nepravidelné.Steny boli nerovné,hrbolaté.Slečnu Olgu som na to upozornil a aj jej mamu. Ešte som im povedal,že na také steny sa obklad nedáva. Nameral som si kupelku podla požiadavky zákazničky. t.j. Demontáž umakartovej steny 3 metre štvorcové,výsek 6metrov štvorcových obkladu a dlažby,demontáž vane a iné. Na všetko si už nespomínan,ale bolo tam toho dost.Robil som tam výstavbu steny,obstavbu vane,dlažby,obklady,vyrovnavanie stien a iné činnosti. Vychádzalo to do )25000 sk) 829,85eur. Prosila ma ,že či by to bez tých vyrovnávaní stien nebolo lacnejšie tak )20000sk¨),lebo viac nemala. Ja som jej vysvetlil,že ked na to nemá,nech počkáme kým bude mat,aby to bolo spravené tak ako to má byt.potom mi slečna Olga Fajnorová vyvolávala a prosila ma,že či by som sa na to nedal,lebo už viac majstrov jej tuto zákazku odmietlo. Počas niekolkých týždnov ma presvedčila,že nech todopadne ako chce budu radi.že to bude hotové.Už vtedy som stiesnené pocity,ale myslel som si,že im pomožem aj ked maju málo penazí.Niečo ako dobrý skutok. Začal som,ked som sa jej spýtal kedy mi podpíše objednávku,povedala,že počas akcie. Začal som teda dávař preč umakart,obklady,vanu,dlažbu a iné.Začali ma zarážat skutočnosti,že obklad padal dole aj spolu s maltou a ukazovali sa holé tehly,ktoré sa hýbali. Po upozornení domácich ich odpoved bola ,, tí čo to stavali museli byt ožratý celé dni.,, Znovu som ich upozornil,že obklad bude nerovný.Odpoved,,tak to tam nejako spravte,čo už ja spravím s obkladom.,,Ked som spravil hrubu stavbu išiel som von niečo zobrat do mojej dodávky a prišla za mnou nejaká pani a opýtala sa ma kde som a čo robím. Po mojej informácii jej odpoved bola šokujuca.,,Majster ony vás nevyplatia,lebo nemaju peniaze.,,Zostal som tam stát ako prikovaný. Nechápal som situáciu,išiel som do bytu a povedal som slečneOlge Fajnorovej aby mi dalapeniaze na materiál a podpísala mi papiere.Reagovala asi tak,že peniaze doma nemá a papiere potom podpíše.Ja som sa zbalil a odišil.Povedal som jej,že ked to napraví potom prídem.Ja podnikám od roku 2008,stávalo sa mi,že zakaznici bežne podpísali papiere počas práce,alebo aj ku koncu činnosti a bez problémov. Po tom upozornení a jej negatívnemu prístupu ma tam už nič nebavilo. Tušil som niečo zlé.Aj ked som nechápal o čo jej ide,ked sa predomnou otočilo niekolko ludí a nikto jej to nechcel spravit. Predtým som pracoval v Nemecku v Garden bau firme a potom okolo Wiedne a nikdy sa mi nič také nestalo. Ked som nastupoval do Nemecka vo firme nás bolo desat a po niekolkých mesiacoch si nás šéf nechal dvoch. Kapitalisti ked daju zarobit niekomu 10 eur musia mat dalších 30 eur naviac. V zahraničí sa uchytit nie je jednoduché,je tam kopu cudzincov ktorí tlačia ceny dole. Ked vám daju niečo robit musíte to hned vedieř.Ak nie tak vás pošlu domov. Ich to nezaujíma odkial ste a ako dlho ste tam. Oni potrebuju ,, tvorcov na peniaze.,,Ked sa mi narodila dcéra,začal som skušat štastie tu na Slovensku. Založil som si živnost a začal som s 22-ročným autom Ford Siera. Začal som s akciami čo iny odmietli ,alebo zbabrali.Vonku som zažil všetko, ale takýto drsný, ladový a ako som sa dozvedel neskor vypočítavý postoj ako mala slečna Olga Fajnorova z Trnavy tak to ešte nie. Ešte som zabudol podotknut,že počas stavby som počuval samé klebety,ako jeden predseda družstva stava v Smoleniciach dom,ako druhý takzvaný polovník si privyrába divinou a všetko možné o celých bytovkách,o kolegyniach ako si chodia po dovolenkách a ako si kupuju autá. Vrátme sa spat.Najprv som si myslel,že je to nejaká klebeta od nejakej panej.Ale ked mi dotyčná nechcela podpísat objednávku a ani dat peniaze na materiál,tak som sa zbalil a odišiel som. Po niekolkých dnoch prosenia,že dá všetko do poriadku som sa vrátil. Nie už s takým elánom,ale zo stiahnutým žaludkom ako to dopadne.Vysel nadomnou velký otazník podpíše a zaplatí,alebo nie.Ked som sa vrátil,slečna nikdy nebola doma,vždy bola doma iba jej mama.Ked som sa na slečnu spýtal chladno mi odpovedala,že musela niekam nutne odíst.Musím povedat,že som pokračoval s najvačšou nechutou.Nehovoriac o tom,že ked somlepil obklad a dal na obkladačku 3cm lepidla a o radu vyšie mi trčala tehla von stihlo mi brucho,ešte sa aj tehly hýbali. Ak by som z nej obklad odklepol,prebural by som sa na schodisko.Zavzdychala a znova utrusila poznámku,že bytovku stavali pod vplyvom alkoholu.Akciu som skončil a odovzdal majitelkám s chybami.Svorne povedali,,čo už- neviem kto tie steny staval.,,Slečna Olga povedala,,podte vyplatím vám peniaze za materiál.,,Odišli sme do Tesca ku bankomatu.onedlho vyšla podala mi peniaze za materiál s tým,že sa ponáhla a,že sa ozve na podpísanie objednávky.Ked sa dlhšie neozívala išiel som za nou do práce.Tam mi s usmevom na tvári povedala,že mi nič nezaplatí,lebo v Charite Cífer málo zarába a nič nenašetrila.Stál som ako prikutý.Zabuchla dvere a viac som ju nevidel.Teda sa pýtam kto má koho zabit ona mna,alebo ja ju.Moja domnienka sa potvrdila. Nič som neodviedol štátu,lebo som nemal z čoho.Tým pádom som nedoniesol peniaze ani mojím detom.Dufam teda,že tie jej ušetrené dá tým svojím.Takže tí páni,ktorí ste sa otočili predomnou,možete oslavovat.Slečna si postavila vzdušný zámok. Má kupelnu zadarmo.Asi najlacnejšiu na svete. Dosiahla čo chcela.Odvtedy dávam objednávky podpísat hned na začitku a potom ludom vysvetlujem prečo.Ludia maju na nu svoj názor,nechcite vediet aký.Ja zatial idem na plné obrátky.Používam mašiny zn.BOSCH alebo MAKITA. Dokonca tento rok som pre nedostatok času musel vela akcíí zrušit.Mám na niekolko mesiacov robotu.Zaujímavé je,že tam kde začnem mi robotu ešte pridaju.Nie som dokonalý,alezačal som z ničoho a idem dalej.Je vela ludí čo nerobili ani vonku a už skončili.Každý máme nejaké možnosti,popri mojej práci skladám kuch.linky robím kovové brány a iné...... Baví ma to. Ja moc počítač nemusím,ale budem vám z času na čas posielat moje práce ako odpoved na jej urážky.Ktovie ako dlho vymýšlala svoj plán slobodná slečna,čo ju ani okolie nemusí. Dokončujem si svoj dom a užívam si život so skvelou rodinou.V 30-tich rokoch mojho života sme si ho kupili a postupne prerábali.Moj odkaz celému svetu) ,,Páni ak chcete príst o peniaze,nech sa páči,,Slečna Olga Fajnorová z Trnavy čast Kopánka a jej 1-izbový byt je vám k dispozícii.Ako som už písal podnikám od roku 2008,ale vdaka slečne Olge Fajnorovej sa učím stále niečo nové.Odvtedy už také nič nerobím.Bud sa to spraví tak ako sa má,alebo to necham tak,aby sa to proti mne neotočilo,tak ako u nej.Nie som zakerný,ale želám slečne Olge Fajnorovej to,že ako sa ona chová k ludom nech sa ludia chovaju ku nej.Moc by ste sa vnej pomýlili tak ako ja. Z vonka prosebný pohlad a vo vnutri.........