Dakujem.Ja do istej miery chapem,ze urcite veci suvisiace s kandidatmi na miesto riaditela musia zostat v utajeni,aby nedoslo k ovplyvnovaniu kandidatov,ale na druhej strane nechapem,preco by clenovia rady skoly,pripadne aj clenovia pedagogickeho zboru,ktorych sa to bezprostredne tyka, nemali vediet mena kandidatov aspon odvtedy,ako predseda rady skoly na krajskom urade otvori zapecatenu obalku s menami kandidatov.
Nezda sa mi celkom normalne,ze ich mena nie su od okamihu otvorenia zapecetanej obalky zverejnene,a vsetko sa udrziava v maximalnom utajeni.To,ze hodinu pred samotnym predstupenim kandidatov sa mozem oboznamit s ich koncepciami rozvoja skoly,sa mi tiez velmi nezda korektne,pretoze v takom, pomerne kratkom case, si nemozem precitat napr.3 prace,aby som mohol zodpovedne pristupit k tak dolezitemu aktu,ako je volba riaditela skoly.
Ved ked su volby na ine spolocensky dolezite miesta,ako je primator,poslanci....,mena su verejnosti zname uz niekolko tyzdnov pred volbami a nikto sa nad tym nepozastavuje,ze by mohlo dojst k nejakemu ovplyvnovaniu kandidatov.