Maya1 mňam, dobrá inšpirácia na pondelok. Takáto šťava a slovenská ryža - ideálna kombinácia. Len zelerovú polievku by som asi jedla sama.
Ty a vieš, že možno nie .Len im netreba povedať,čo to je .Takto som to spravila aj ja .
Nastrúhala som zeler na jemno , dala udusiť , podliala vodou , pridala soľ,dobrotku/vegeta bez glutamánu/,jednu vetvičku vegetky ,červenú papriku a nechala som to variť .Nakoniec som spravila zásmašku a dala do polievky.Pridal som petržlenovej vňate .K tomu som opiekla na kocky pokrájané rožky.
No a nepovedala som im aká to je polievka .Až keď ju veľmi chválili na čele s mojou svokrou,po dupľovaní som im prezradila , akú polievku jedli .Veľmi ju chváli a preto ju varím.
Moja svokra sa vyjadrila , že takú ešte nejedla a že v živote by si nepomyslela ,že zelerová je taká dobrá.
A dnes som zasa robila , ale na iný spôsob.