Zavrieť

Porady

Čo dnes na obed?

som
Ja už fakt neviem čo variť!
Mám dojem, že varíme doma dookola tie isté jedlá. Nejako nás opustila fantázia.
Tak ma napadlo, že by bolo dobre, keby do tejto rubriky (kto chce) napísal, čo dnes varí, aby som dostala nejakú inšpiráciu - čo môžem asi tak dnes navariť. Samozrejme normálne domácke slovenské jedlá.
Nie recepty, ale názov jedla.
Čo dnes na obed?
dnes: vyprážaný karfiól

P.S.
A čo zajtra na obed? a Každý deň na obed?
Naposledy upravil mysimis : 19.11.10 at 19:38 Dôvod: doplnenie P.S.
Téma je uzavretá.
hubatá hubatá

hubatá je offline (nepripojený) hubatá

taiko Pozri príspevok
Dnes na obed: losos len tak upeceny v rure (20 minut 180 stupnov), k tomu fajna koprova omacka z ovseneho mlieka a ryza. Pri troske koordinacie za 20 minut vsetko hotove

.....aké je to ovsenné mlieko?
0 0
hubatá hubatá

hubatá je offline (nepripojený) hubatá

Záhorácka trojprdová, slivkový béleš a snáď do večere vydržia aj puberťáci.
0 0
calawen calawen

calawen je offline (nepripojený) calawen

hubatá Pozri príspevok
.....aké je to ovsenné mlieko?
to je náhrada mlieka, robená v tomto prípade z ovsu, bežne sú aj sójová náhrada a pohánková náhrada (čo poznám z obchodov)...
0 0
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
Hŕstková polievka. makový závin
DSC00227.jpg  
1 0
Zvalik Zvalik

Zvalik je offline (nepripojený) Zvalik

večná optimistka, ale už na hrane ... ...viac
hlavne ten makový závin by som si dala, mňam!
0 0
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
Neskoro
0 0
Zvalik Zvalik

Zvalik je offline (nepripojený) Zvalik

večná optimistka, ale už na hrane ... ...viac
škoda....!
0 0
hnedoočka hnedoočka

hnedoočka je offline (nepripojený) hnedoočka

snažím sa brať prácu zodpovedne,ale ináč som veselá kopa ...viac
hnedoočka Pozri príspevok
aj ja som dnes mala super obed ,ale neviem ,kde mám USB kábel, tak prezradím neskôr....dúfam, že neporuším žiadne pravidlo porady .....


našiel sa kábel takže to bol vlastne včerajší obed.....

http://www.porada.sk/1470729-post405.html
2 0
Halli Halli

Halli je offline (nepripojený) Halli

slavica Pozri príspevok
Dokelúúú, toto je strašná téma na večer, zakazujem si sem kukať


..vôbec sem nekukááám

0 0
Marína Marína

Marína je offline (nepripojený) Marína

Slavulík, môžeš, ale so zlepenými očami.
0 0
Lubaba Lubaba

Lubaba je offline (nepripojený) Lubaba

erzet Pozri príspevok
Hŕstková polievka. makový závin
ten makový by bodol...
1 0
Lubaba Lubaba

Lubaba je offline (nepripojený) Lubaba

dnes bola krkovička bravčová - cigánpečená a ešte pre vnukov klasika - pečené kurča, ryža s hráškom a uhorka pre staršieho a mladší k tomu nič, ale zase bola dupľa.
3 0
Halli Halli

Halli je offline (nepripojený) Halli

0 0
jozka56 jozka56

jozka56 je offline (nepripojený) jozka56

Dnes vnučenka stíhala obed, nechcela halušky s vajcom, tak mala halušky so smotanou a kryštálovým cukrom
1 0
taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Ludia zlati, nejeme my tu nahodou malo ryb? Ne ne, nechcem poukazovat na toho lososa, co som dnes postol. Len sa mi zda ze je malo rybiciek medzi tymi laskominkami (pre vychodnarov - lakocinkami), co tu varime. A ryby su vacsinou hotove do 15-20 minut, co by vam drahe zeny, drahe mamy mnohokrat ulahcilo zivot.
3 0
jozka56 jozka56

jozka56 je offline (nepripojený) jozka56

taiko, ja osobne ryby jedávam veľmi málo.... ale odkedy poznám pangasia, tak ryby aspoň 1x za mesiac
0 0
taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
juuuj, moja. to by malo vraj byt dva-krat do tyzdna. A nie som si isty ci pangasius je ta spravna volba. Ved mame vselijake ine fajne ryby, dokonca niektore aj nase domace
0 0
Marína Marína

Marína je offline (nepripojený) Marína

Jožka, tak toho ja zas nemusím, ale losos a hoki u nás "ide".
0 0
jozka56 jozka56

jozka56 je offline (nepripojený) jozka56

losos sa mi nikdy nepodaril...ale som rada, že rybka nie je raz za rok na vianoce...
0 0
taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
zoberieme janske sklo, spodok vymastime troskou!!! oleja poukladame tam lososa, posypeme koprom a pecieme v rure zakryte 15-20 minut na 175-180 stupnov. Tentokrat sa to urcite podari :-)
0 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať