Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ja už fakt neviem čo variť!
Mám dojem, že varíme doma dookola tie isté jedlá. Nejako nás opustila fantázia.
Tak ma napadlo, že by bolo dobre, keby do tejto rubriky (kto chce) napísal, čo dnes varí, aby som dostala nejakú inšpiráciu - čo môžem asi tak dnes navariť. Samozrejme normálne domácke slovenské jedlá.
Nie recepty, ale názov jedla.
Čo dnes na obed?
dnes: vyprážaný karfiól
P.S.
A čo zajtra na obed? a Každý deň na obed?
Naposledy upravil mysimis : 19.11.10 at 19:38Dôvod: doplnenie P.S.
Drahi kolegovia. je otazkou ci je tato diskusia o rybkach hodna novej temy, v kazdom pripade je vsak tato tema o tom "co dnes bude na obed." Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa, ze som tento odklon zavinil. Nie je problem odklonit sa zo spravnej cesty, dolezite je, sa na nu zas vratit, takze sup sup, "Co dnes na obed?"
Ďakujem za poriadok v tejto téme.
Po prečítaní mimo témy (aj keď ...) bola by som skoro dnes obeda
Losos je ozaj delikatesa Ten cesnačik nebol skoro ani cítiť, dala som aj kúštik zázvoru. Pod zemiaky pórik a trošku rozmarínu navrch.
Všetkého opatrne, len rybku som musela skôr vybrať, lebo zemiakom dlhšie trvalo, kým boli mäkké.
jozka56 Dnes, 12:16 A
losos sa mi nikdy nepodaril...ale som rada, že rybka nie je raz za rok na vianoce...
Jožka, nám asi najviac chutí príprava lososa na čerstvom tymiáne, viď aj názorná ukážka http://www.porada.sk/1097091-post373.html
Ak nemáš čerstvý, stačí aj sušený, dobre je ho chvíľku najprv macerovať v olivovom oleji.
Ja som robil podobné ako Zdenka 0705. Zapečený baklažán s plnkou z vnútra baklažánu a mrkvy, obložené zemiakmi. Bohužiaľ foto je nemožné, už je v bruchu
Zajtra, kapustné fliačky.