[QUOTE=osky;1481918]
chilli rezne
rezne naklepat a posolit.
na spodok taniera rozotrieme cca za kavovu lyzicku oleja a dame jeden rezen,posypeme ho trosku chilli korenim a potrieme ho olejom na vrchu .....
tak sme to vyskusali a bola to jedna basen.rezne sa krasne nafukli,boli obrovske a mäkkucke ako vata.hotove boli raz-dva,ako z kuraciny.to bolo tym ze sa namarinovali v oleji.pri smazeni treba davat pozor,nie na plny plyn pustit sporak,aby nezhoreli.hoci su syrove,nepripalovali sa.
chilli korenie dodalo tu spravnu pikantnost,ale nic prehnane,take akurat. ako prilohu som spravila :zemiaky v supke uvarit a osupat,nakrajat na velke kusky-stvrtky a hodit to len na rychlo osmahnut na maslo a posypat petrzlenovou vnatou.k tomu este miesana zelenina na pare.
moj muz to ohodnotil:tak s tymto receptom sa stanes slavna....