Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ja už fakt neviem čo variť!
Mám dojem, že varíme doma dookola tie isté jedlá. Nejako nás opustila fantázia.
Tak ma napadlo, že by bolo dobre, keby do tejto rubriky (kto chce) napísal, čo dnes varí, aby som dostala nejakú inšpiráciu - čo môžem asi tak dnes navariť. Samozrejme normálne domácke slovenské jedlá.
Nie recepty, ale názov jedla.
Čo dnes na obed?
dnes: vyprážaný karfiól
P.S.
A čo zajtra na obed? a Každý deň na obed?
Naposledy upravil mysimis : 19.11.10 at 19:38Dôvod: doplnenie P.S.
Ja varím práve lečo. My ho zbožňujeme, hoci v posledných mesiacoch sme ho mali viackrát, no chcem využiť ešte posledné čerstvé papriky a paradajky z trhu, lebo za chvíľu nebudú, len tie z dovozu. A potom si musím počkať na lečo z čerstvých ingrediencií zas ďalších pár mesiacov. Hmmm a v byte to ale vonia.
U nás sa bude papkať - zemiakove placky plnené s trošku pikantným kuracím maskom ...polievku my nepapáme..., ale posledne sme mali vajcovú, taku tu rýchlu bo prisla chuťka
U nás sa bude papkať - zemiakove placky plnené s trošku pikantným kuracím maskom ...polievku my nepapáme..., ale posledne sme mali vajcovú, taku tu rýchlu bo prisla chuťka
Placky s mäskom sú moja srdcovka hlavne s pikantným napr. s azu.
Vyprážaný baklažán so syrom, zemiaky.
Baklažán, ošúpať, nakrájať na tenšie kolieska, posoliť. Medzi dva kolieska dať plátok syra, obaliť v múke, vajciach, strúhanke a vyprážať.