Rózka, presne taký istý som aj ja robila až na pár maličkostí. Použila som lístkové cesto 500 g a rozdelila na polovicu, žĺtok s olejom som vynechala. Hrozienka som najprv nechala napučať vo vode. V mojom recepte je kyslá smotana. Aj v iných sa taká spomína. Takú som aj ja použila.
buchač Juri, ďakujem, ten som našla aj ja, lenže ja som chcela nájsť presne taký ako som ja robila. Cestoviny doporučujem do tvarohovej hmoty zamiešať vidličkou, ide to lepšie ako vareškou. Pekáč 30 x 40 cm.
Keďže recept už tu je, pridám omáčku.
Z čučoriedkového kompótu(3,5 dcl) som zliala šťavu, priliala červené víno, podľa chuti dosladila, pridala 4 klinčeky a varila. Neskôr pridala solamyl rozmiešaný s vodou a dovarila. Do studenej som pridala čučoriedky. Na obrázku, ktorý vidíte vyššie som dala kôpku čučoriedok a omáčku zvlášť, neskôr som to zmiešala.