Zavrieť

Porady

Ako si užiť čo najlacnejšiu dovolenku pri mori?

Ahojte, som tu nová :-)
no ale k veci...zdá sa,že v dovolenkach cez CK ste zbehlejší než ja..poradte ako si uzit peknu dovolenku pri mori s minimalnym rozpočtom??? (povedzme tak do max.200 eur/6000sk) čokolvek, len nie chorvatsko alebo bulharsko. Tento týzden som totiz dostala vypoved, lebo firma ide do likvidacie a mne tak rozpočet na dovolenku prudko klesol, kedze neviem kolko budem nezamestnana teraz....viete mi nieco poradit ako a kde prezit nejaku lacnu dovolenku? pripadne vase osobne skusenosti...Budem Vam veeeelmi vdacna za kazdy napad. :-)
Usporiadat
Xanti Xanti

Xanti je offline (nepripojený) Xanti

Hm,
tak mne chodia mailom ponuky na Turecko last minute, na týždeň ( 7 nocí ) a strava all inclusive.
No a cena všeho všudy dokopy s letiskovými a ostatnými možnými a nemožnými poplatkami tak bajočko 225 eur

Ak by som mala čas, tak už som mohla zajtra letieť ... škoda.
ondrejvla ondrejvla

ondrejvla je offline (nepripojený) ondrejvla

Podstatné, že zatiaľ to viem... Ale zajtra už možno bude inak. ...viac
Xanti Pozri príspevok
Hm,
tak mne chodia mailom ponuky na Turecko last minute, na týždeň ( 7 nocí ) a strava all inclusive.
No a cena všeho všudy dokopy s letiskovými a ostatnými možnými a nemožnými poplatkami tak bajočko 225 eur

Ak by som mala čas, tak už som mohla zajtra letieť ... škoda.
Ktorá cestovka prosím ťa ponúka takéto AI ?
Xanti Xanti

Xanti je offline (nepripojený) Xanti

ondrejvla Pozri príspevok
Ktorá cestovka prosím ťa ponúka takéto AI ?
Ani neviem, tuším pred dvoma rokmi som zadala požiadavky na agenta. A oni mi posielajú maily.
Aj v poslednom bola taká zaujímavá ponuka ved urob kuk sama
http://www.dovolenka24.sk/turecko/al...otel/2649.html dúfam, že to nebude brané ako reklama.
dudlo dudlo

dudlo je offline (nepripojený) dudlo

Xanti Pozri príspevok
Čo takto v Chorvátsku ísť do OMIŠu . Je to na juhu. Pláže sú temer pieskové, nestretla som sa tam s ježkami. A troch dospelých nás vyšla dovolenka na cca 20 000,- Sk. Šli sme vlastným autom, a v tej sume bolo zahrnuté všetko.
Omis chvalim .Boli sme tam 4 roky dozadu.Plaz pieskova,more vhodne aj pre slabych plavcov,dlho bola plytcina po kolena a ceny boli fajn.Platili sme myslim 4500.- sk.Polpenzia,ubyt. v chatkach.....nie som narocny clovek ale bolo tam super.
Treba pockat na last minute a kupis zajazd za super cenu a chodte ak mozes zaciatkom septembra (menej ludi,ceny vyborne a ziadny peky)
martin3480 martin3480

martin3480 je offline (nepripojený) martin3480

last minute je tiez riesenim, zavisi od toho aky je budget, podlamna aj vyber cestovky je dost dolezita vec, treba porovnavat ceny - ja som nasiel dobre dovolenky napr tu http://mstt.sk/destinacia/dovolenka-...tna-dovolenka/dovolenka pri mori
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Fuha...prevratne info....a coze,coze reklama?!
martin3480 martin3480

martin3480 je offline (nepripojený) martin3480

jasne reklama
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
choj stopom ,zožeňsi dole priateľa, príp. priateľku a užívaj si až do vianoc, prípadne ostaň aj do veľkej noci, destinácia, kdekoľvek ťa srdce zavedie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať