Zavrieť

Porady

Výhodnejší biznis: e-shop, alebo kamenný obchod?

Ahojte, chcem vedieť vaše názory, či je v tejto dobe výhodnejšie podnikanie s e-shopom, alebo kamenným obchodom z vašich vlasných skúseností a tiež prípadne nad ktorou alternatívou uvažujete?A v ktorých oblasiach to má najväčší význam? Ďakujem.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

Dáša_
    Ideálna je kombinácia oboch - ked už máš peniaze na prevádzku kamenného obchodu, tak jednoducho k tomu pridať aj internetový.
    Lebo v porovnaní s kamenným, internetový zriadiš za zlomok ceny, ktorú musíš vynaložiť.

Ale na druhú stranu, poznam aj také firmy, čo kamenný obchod zrušili a nechali si iba internetový a sú maximálne spokojný.

kelemantia je offline (nepripojený) kelemantia

kelemantia
    Dáša_ Pozri príspevok
    Ideálna je kombinácia oboch - ked už máš peniaze na prevádzku kamenného obchodu, tak jednoducho k tomu pridať aj internetový.
    Lebo v porovnaní s kamenným, internetový zriadiš za zlomok ceny, ktorú musíš vynaložiť.

Ale na druhú stranu, poznam aj také firmy, čo kamenný obchod zrušili a nechali si iba internetový a sú maximálne spokojný.
    Zdravím Vás Dáša,

vidím, že ste pravidelnou prispievateľkou, už niekoľko dní tu čítam príspevky a tie Vaše ma vcelku zaujali niektoré. Rád by som sa u Vás informoval o nejakých veciach ak by bolo možné. Jedná sa hlavne o také veci, že kde máte vedený účet (tiež máte predpokladám dosť kreditných obratov za mesiac) a či ste spokojná a pod.
    Ďakujem

Tomáš

kraisz je offline (nepripojený) kraisz

kraisz
    Zdravím. Ja by som bol zvedavý ako sa dá spojit e-shop s klasickým obchodom. V e-shope nemožno predávať tovar za vysoké ceny lebo je velká konkurencia, V kamennom obchode zase sa neoplatí držať tovar ked to budem predávať s cenou e-shopov.

Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

Dáša_
    kraisz Pozri príspevok
    Zdravím. Ja by som bol zvedavý ako sa dá spojit e-shop s klasickým obchodom. V e-shope nemožno predávať tovar za vysoké ceny lebo je velká konkurencia, V kamennom obchode zase sa neoplatí držať tovar ked to budem predávať s cenou e-shopov.
    ,

no ono zrejme hodne záleží aj od toho, čo chceš predávať. Sú veci, ktoré sa ťažko zháňajú, je len pár obchodov, ceny sú stanovené konkurenciou.

Naviac, sú komodity, ktoré musíš mať na sklade, nedá sa pre ne chodiť do veľkoskladu, lebo veľkosklad neexistuje. A niektoré veci, ked dovážaš z väčšej diaľky, tak je lepšie toho doviezť rovno kontajner.

Len tak úplne náhodou som rovno našla 5 takých eshopov, ktoré majú aj kamennú predajňu aj elektronickú, obor hobby.

A spomenula som si, že napríklad aj čo sa týka elektroniky, tak poznám minimálne z nášho mesta 2 obchody, ktoré majú oba obchody.

Ale samozrejme, poznám aj taký prípad, ked firma zrušila kamenný obchod a robí výhradne iba internetový.

roman100 je offline (nepripojený) roman100

snažím sa čo najlepšie rozbehnúť firmu, som živnostník,ale plánujem s.r.o., zaoberám sa reklamou,tvorbou web stránok ...viac roman100
    Asi to záleží od toho,čo kto ponúka, podľa toho sa dá použiť jedna z alternatív.

Výhodnejší biznis: e-shop, alebo kamenný obchod?

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.