Prosím niekoho, aby mi poradil, ako sa dá správne preniknúť do účtovníckej vedy. Uvažujem privyrobiť si k starobnému dôchodku, veľmi to potrebujem kvoli synovi. Nech by som robila čokoľvek a hoci v malom rozsahu (možno preklady, možno ručné práce) budem to asi môcť robiť len na ŽL a k tomu treba mať v poriadku účtovníctvo. Priala by som si tú moju budúcu malú ekonomiku ustrážiť sama - týmto zdôvodňujem môj záujem naučiť sa účtovať.
Chcem si urobiť kurz účtovníctva, akad. vzdelávania ich robí v našom meste každý rok, len práve v tomto čase sa žiaden nekoná. Zatiaľ by som sa chcela niečomu priučiť cez internet, dozvedela som sa o on-line kurze "Začíname s podvojným účtovníctvom" za 990,- Sk (bez DPH). Poslala som objednávku a čakám na faktúru. Nemám sa s kým poradiť, možno niekto z Vás má s on-line kurzom skúsenosti, dúfam, že to nie je nejaký podvod.
Už som pred pár dňami v PORADE písala o ON-LINE kurze účtovníctva, ale kdesi vo "vzdelávaní" a asi som to zbabrala, pretože môj príspevok vypadá úplne inak ako ostatné. Nuž čo, darmo sa nehovorí, že človek sa učí celý život. Vopred ďakujem všetkým učiteľom!