no, mám dojem, že sa vám úspešne podarilo opäť raz zamrníkovať tému ...
(mimochodom, prečo stále mám podčiarknuté slovo zamrníkovať, ako nesprávne? už by si to mohlo zapamätať, že toto slovíčko je gramaticky absolútne v poriadku, no nie?)
na margo MJ a Slayerových odpovedí - ja beriem všetko, čo hovoríš, resp. píšeš, ale nikto z neho a hlavne tu nerobí poloboha, idola (tie časy sú dávno za nami, aj keď sme sedemnástky. V profile nemáš dátum narodenia, ale kdesi som čítala, že si mlad..ší
, skrátka, my nie sme dievčatá, ktoré budú vrieskať od radosti a plakať a upadať do bezvedomia, len čo uvidia nejakého speváka). Dobre - nebudem písať za nikoho, len sama za seba - keď som mala násť, púšťala so si ešte z kaziet MJ stále dookola, podarilo sa mi zohnať platňu, kde spieval s Dianou Ross - stále je ešte na počudovanie funkčná, rovnako album Thriller - za socíku to nebolo až také jednoduché, keďže v malom meste sa dali dostať len také vychytávky, ako Sandra (modrý vinyl - mám doma
), na počudovanie Duran Duran, občas A-HA... Keď sa mi prihodilo, že som dospela, už som si Jacksona nepúšťala dookola, samozrejme, rada som si vypočula nejaký ten albumík, rovnako ako Tebou spomínaných Sabath, Plant, Purple a pod. Rvonako, akoveľa, veľa veľmi veľa mojich viac menej vrstovníkov. Podarilo sa mi nebrať veľmi na zreteľ jeho aféry ohľadom sexuality, dlhy - nuž hold, nezvládol to chlapec, výstrednosti - asi patrili k nemu, no a vďaka tomu sa mi podarilo mať ho rada do konca ako speváka, človeka, muzikanta, tanečníka, a všetko, čo som už spomínala. Z tohto dôvodu mi je veľmi ľúto, že odišiel, a už nebudem počuť žiadnu krásnu pieseň, geniálne zaspievanú, odtancovanú, s fantastickým klipom. Takže ažiaden boh, idol, a podobné nezmysly, skrátka vynikajúci muzikant.