Buchac uz, ako obycajne, velmi originalne nieco naznacil.
Myslel som nejake radio, kde sa nehraju hity vobec, resp. aspon nie tie, ktore ''teraz letia''. Nevidim ziaden hlbsi zmysel v tom, pocuvat nieco preto, ze to ''leti''. Na co to je? Aby sa mi ostatne deticky v skole nesmiali, ze som retro, hippie, divny? Nastastie som nemal taketo skusenosti, ale viem o ludoch, ktorym sa nieco podobne stalo. Ale to je ina tema...
Je uplne jasne, ze v minulosti bolo napisanej ovela viac dobrej hudby ako v tom obdobi ''leti''. Dovod je jednoduchy - kym skladatelia obdobia ''leti'' mali na tom cca. mesiac, ti druhi starocia. Ci uz je to stare tri roky, tridsat ci tristo, je jedno.
Skratka nejake radio, ktore by hralo hudbu preto, ze je dobra, nie preto, ze leti. Este lepsie, mat viacero takych radii, jedno hra country & western, dalsie heavy metal, dalsie vaznu hudbu, dalsie hip hop, dalsie progressive rock, dalsie jazz, dalsie latinsku hudbu atd. Tak si predstavujem serioznost. A nijak to na kvalite nepridava, ak tam bude nadopovany moderator typu ''a teraz nieco super pecka trendy blablabla'', skor naopak - znie to neskutocne stupidne.
Inak dakujem za vsetky odporucania, ale nehladal som radio pre seba, len ma tak napadlo. Ja radio nepotrebujem, hladam si hudbu sam. No urcite su ludia, ktori by aj radi pocuvali jazz, klasiku, heavy metal, ci bossa novu, no jednoducho tu hudbu nepoznaju, lebo im to nikto neukaze. Ved ludia si zasluzia vediet, ze existuje aj ina a lepsia hudba, nez ta, co sa 8x denne, ako Buchac hovori, dnes pusta v nasich radiach.