Súhlas s Wagner, ktorá vlastne potvrdila to, čo som ti naznačil v mojom predchádzajúcom príspevku;
Píšeš, že nikto nie je s ňou spokojný, ale predsa tá nespokojnosť musí mať nejaké opodstatnenie; Zástupca RŠ nie je na to, aby s ním boli spokojný učitelia a to, že sú s ňou nespokojní jej podriadení/é by som nekvalifikoval ako jej neschopnosť. Funkcia zástupcu RŠ je dosť nevďačná. Na jednej strane riaditeľ a na strane druhej učitelia - veľakrát je to ako medzi dvoma mlynskými kameňmi
.
Na jej odvolanie potrebuješ konkrétne neplnenie si povinností, porušenie pracovného poriadku a pod., nie nejakú nekonkrétnu všeobecnú nespokojnosť.
Z tvojich slov predpokladám, že do funkcie nastupuješ z radov učiteľov a neviem aké máš skúsenosti z riadenia školy, ale na tvojom mieste by som sa neponáhľal s prepúšťaním kohokoľvek a hlavne nie vtedy ak na to nie sú pádne dôvody. Najskôr sa rozhliadni a pozri na veci z iného brehu (z pohľadu riaditeľky). Možno uvidíš problém v úplne opačnom svetle.
Si zvolená na najbližších 5 rokov, takže sa nemáš kam ponáhľať. Začni svoj vstup do funkcie niečím pozitívnejším, ako je prepúšťanie silou mocou.