Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ži dlho v plnom zdraví,
uži všetko čo Ťa baví.
Život dlhý ako sen,
to Ti prajem na Tvoj meninový deň.
Všetko najlepšie Magdalénka k Tvojmu sviatku! Mimi
K meninám Ti dnes naša drahá Meggi - Magdalénka Ti prichádzame zaprieť všetko najlepšie a najkrajšie,všetci čo ťa radí máme a na Teba myslíme.
Ja ti želáám k meninám, všetko dobré a krásne, a len to najlepšie, veľa zdravia, šťastia, radosti a lásky. Nech sa Ti zlé v živote deletuje a to dobre enteruje.
text obrázku vraví: Maj pekný deň...ja k tomu pridávam - nielen dnes, zajtra a pozajtra, ale aspoň do budúcich osláv Tvojich menin.
Podstatné, že zatiaľ to viem... Ale zajtra už možno bude inak. ...viac
Želám Ti Magdi zdravia veľa tak veľmi by som dnes chcela do rúk Ti vložiť kvety, ruže každá z nich Ti imaginárne môže zaželať za mňa všetky priania nech anjeli Tvoj život chránia a denne stoja pri Tebe...
Milá Magdalénka!
K meninám prajem veľa zdravia a radosti
nech netrápia Ťa žiadne starosti,
aby o dobré nápady nebola núdza
a kopla Ťa vždy tá správna múza,
v neposlednom rade mnoho lásky,
nech vyzeráš stále dobre a nemáš žiadne vrásky.
Prichádzam dnes na den menín
s mojím skromným pozdravením,
s prianím zdravia v dalsom zití,
bez búrok a vlnobití.
S ním sa spája prosba vrúcna,
aby Ti aj do budúcna
Boh dal hojnost milosti,
vela stastia, radosti.
Nejaký ten čas som tu zasa nebola, preto vám všetkým teraz chcem poďakovať za milé blahoželania, ktoré ma potešili, že ste si spomenuli na mňa, aj keď sa tu už tak často netúlam
Príjmite malé pohostenie...