Zavrieť

Porady

Ako pridať otázku a príspevok?

admin
Ak chcete zadať novú otázku, kliknite na zelené "Pridať tému" vedľa loga Porada.sk v hlavičke stránky. Z formulára si vyberte správnu Poradu resp. rubriku do ktorej Vaša otázka či téma patrí.

Ak chcete pridať príspevok k už existujúcej téme (otázke), otvorte si najprv danú tému (napr. kliknutím na názov téme) a máte dve možnosti ako pridať príspevok:
- stalčením tlačidla "rýchla odpoveď", ktoré sa nachádza v pravom dolnom rohu každého príspevku (stlačte to na tom príspevku, na ktorý chcete reagovať). Rýchla odpoveď znamená jednoduchý text bez formátovania
- stlačením tlačidla "ODPOVEDAŤ", ktoré sa nachádza vľavo nad alebo pod výpisom príspevkov v každej téme.
Naposledy upravil Richard : 10.01.08 at 20:11
Usporiadat
Téma je uzavretá.
mashka mashka

mashka je offline (nepripojený) mashka

Keď som to zvládla ja ,zvládne to každý,nič neboj.Súhlasím , že to mohlo byť jednoduchšie.Mashka
sita sita

sita je offline (nepripojený) sita

ako mám zadať otázku? Skúšala som všetko a stále sa mi to nedarí. Hrôza.
lenkak lenkak

lenkak je offline (nepripojený) lenkak

Lenka
Ale veď sa Ti to podarilo. Urobíš to presne takisto.
Len ju zaraď do príslušnej témy. Keď budeš v danej téme buď klikneš na ikonu Nová téma, a pridáš úplne novú otázku, alebo pridáš príspevok už do existujúcej témy tak ako teraz.
Paula Paula

Paula je offline (nepripojený) Paula

Ako je to s odpoveďou na prilepený inzerát? V ponukách práce - bez rozdielu, či niekto ponúka prácu iným alebo hľadá prácu pre seba - je "kontaktovať zamestnávateľa", čo nechápem. A potom ešte....ak chcem reagovať na ponuku práce, vidím tam už vypísanú svoju mailikovitú adresu...tzn., že posielam ponúkajúcemu zamestnanie svoju reakciu odkiaľ a kam? Ako viem, že mu to bolo vôbec odoslané a doručené? Vďaka za navigáciu.
rato rato

rato je offline (nepripojený) rato

Poprosím poradiť keď som zamestnaná v zahraničí v krajine mimo únie Švojčiarsko a tam ochoriem ako mi bude vyplácaná maródka a odkiaľ mi bude vyplácaná z ktorej krajiny čo zo Švojčiarska alebo Slovenska a keď ochoriem na dovolenke doma a budem musieť ísť k lekárovi na Slovensku tiež odkiaľ mi bude maródka vyplácaná.V zahraničí pracujem od apríla tohto roku 2006 a vo Švojčiarsku mi zamestnávateľ strháva všetky odvody. ĎAKUJEM RATO
kamkoakamka kamkoakamka

kamkoakamka je offline (nepripojený) kamkoakamka

Som tu nova a vobec sa tu neviem orientovat, ale potrebujem poradit kde najdem na internete zaradenie do odpisovych skupin, ak to sem nepatri tak mi prepacte ale naozaj neviem tu pracovat. dakujem
kamkoakamka kamkoakamka

kamkoakamka je offline (nepripojený) kamkoakamka

Ak mi niekto nahodou odpovie kde to najdem ???
Blažej Blažej

Blažej je offline (nepripojený) Blažej

Už sa tu mocem hodnú chvíľku, dal som aj otázky,ale žiadna odpoveď,už mám z toho alzheimera.
Muška Muška

Muška je offline (nepripojený) Muška

Len vydrž.
Len nikde som nenašla Tvoju otázku, takže neviem ani odpoveď
Muška Muška

Muška je offline (nepripojený) Muška

Blažej ak si klikneš na svoje meno v Tvojom príspevku - potom klikni na Tvoje príspevky a uvidíš, že tam príspevok s otázkou nemáš.

Hore na Bledomodrej lište klikni na Porada a potom si vyber tému, kde chceš pridať otázku.
Paula Paula

Richard, dá sa nejak ošetriť, aby prispievajúci nemali možnosť zmeniť názov témy, v ktorej odpovedajú? Napr. tento prípad, prísp.17:

http://www.porada.sk/showthread.php?threadid=35755

To, že príspevok nemá súvis s témou teraz pominiem.
Marína Marína

Marína je offline (nepripojený) Marína

Pauli, podľa mňa nedošlo k zmene názvu príspevku, ale príspevok bol presunutý kvôli nesprávnemu zaradeniu do inej porady a názov mu ostal - nebol premenovaný pri presunutí.
Paula Paula

Ale nevidím potom význam presunutia konkrétneho príspevku do témy o sociálnom fonde......asi mi to nemyslí
rita. rita.

rita. je offline (nepripojený) rita.

Moze mi niekto poradit ako by som mohla zrusit zivnost ako mam postupovat a co ktomu potrebujem,mozete mi poslat aj na meil.Dakujem
Marína Marína

Paula
Ale nevidím potom význam presunutia konkrétneho príspevku do témy o sociálnom fonde......asi mi to nemyslí
Nie Tebe, ale mne to nemyslí. Asi to dotyčný/á/ premenoval pri zadaní otázky a súčasne aj zle zaradil/a/.
Melnick Melnick

Melnick je offline (nepripojený) Melnick

človek čo opustil Poradu.
No a ja som jej odpovedala a moja odpoveď je teraz ako nová téma
jež jež

jež je offline (nepripojený) jež

Prosím vás ako sa mám dostať do témy - inzercia ?
Nechce ma to tam pustiť.
jež jež

jež je offline (nepripojený) jež

Prosím vás vie mi niekto poradiť prečo sa mi nedá pridáť inzerát ?
Marína Marína

Prečítaj si 1. príspevok od Richarda.
http://www.porada.sk/t36157-vip-elenstvo.html
Paula Paula

Asi som ľavá.....rada by som pridala inzerát do kýblika "hľadám prácu" v mene svojho brata........kde nájdem návod na použitie? Dííííííííík
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať