Zavrieť

Porady

Ako pridať otázku a príspevok?

admin
Ak chcete zadať novú otázku, kliknite na zelené "Pridať tému" vedľa loga Porada.sk v hlavičke stránky. Z formulára si vyberte správnu Poradu resp. rubriku do ktorej Vaša otázka či téma patrí.

Ak chcete pridať príspevok k už existujúcej téme (otázke), otvorte si najprv danú tému (napr. kliknutím na názov téme) a máte dve možnosti ako pridať príspevok:
- stalčením tlačidla "rýchla odpoveď", ktoré sa nachádza v pravom dolnom rohu každého príspevku (stlačte to na tom príspevku, na ktorý chcete reagovať). Rýchla odpoveď znamená jednoduchý text bez formátovania
- stlačením tlačidla "ODPOVEDAŤ", ktoré sa nachádza vľavo nad alebo pod výpisom príspevkov v každej téme.
Naposledy upravil Richard : 10.01.08 at 20:11
Usporiadat
Téma je uzavretá.
Richard Richard

Richard je offline (nepripojený) Richard

admin
Zistil som, že VIPkári tam nemajú prístup. Odstránim chybu.
Paula Paula

Paula je offline (nepripojený) Paula

Ďakujem Richard
Richard Richard

Richard je offline (nepripojený) Richard

admin
už by to malo fungovať .-) skús...
Heleč Heleč

Heleč je offline (nepripojený) Heleč

Som mimo témy, viem.
ale nemôžem založiť novú, lebo mi píše, že nemám práva. Prečo?

Chcela som sa opýtať ako je to s tým DRAKom? Zaplatila som polatok a zatial sa mi na email neprišla ani faktúra ani prístupové právo. Mám čakať alebo sa niekde prihlásiť alebo čo????? Prosím radu
Ďakujem
Heleč Heleč

Heleč je offline (nepripojený) Heleč

Aha!!!!
teraz mi napísalo, že používam draka.
Takže mám asi čakať, na faktúru a heslo, že?
Ale prečo nemám právo zadať tému? To fakt neviem
jeani jeani

jeani je offline (nepripojený) jeani

ahojte, poraďáci. Aj ja som tu začiatočník, a vôbec nič mi nefunguje. Práve teraz skúšam, či Vám viem napísať.
Muška Muška

Muška je offline (nepripojený) Muška

Jeani a hurá vieš
sway sway

sway je offline (nepripojený) sway

som človek ktorého poteší keď niekomu dobre poradí, a nik mu nemá za zlé, keď sa pýta na "samozrejmosti" a hlavne som žena - žienka ...viac
jeani
ahojte, poraďáci. Aj ja som tu začiatočník, a vôbec nič mi nefunguje. Práve teraz skúšam, či Vám viem napísať.
Takže VITAJ , vitaj - zvládla si to, a píš často
Barbora40 Barbora40

Barbora40 je offline (nepripojený) Barbora40

účtovníčka-účtovníčka-účtovníčka... ...viac
tak sa pridávam...som tu druhý raz...otázku som napísala,ale teraz ju neviem nájsť ani neviem,či niekto odpovedal..vyzerá to,že sa budem musieť cvičiť,síce neviem kedy...
Monika Kováčová Monika Kováčová

Monika Kováčová je offline (nepripojený) Monika Kováčová

Vľavo hore klikni nastavenia, zobrazí sa ti sledovaná téma - tvoja.
Muška Muška

Barborka, ak klikneš na svoje meno a klikneš na "nájsť viac príspevkov od Barbora 40" , tak si nájdeš svoje príspevky.

Popozeraj hore po lište - a zistíš čo všetko sa dá popozerať
Veľa úspechov, neboj aj my sme tu na začiatku "tápali"
Antonia Jendrišáková Antonia Jendrišáková
Tvoja priateľka
Chcela som poslať noje výmysly: Kniha jázd tuzemská a zahraničná, Vyúčtovanie pracov.cesty a neviem ako ? Veľmi mi pomáhajú pri účtovníctve a snáď by pomohli aj oastatným priateľom z PORADY. Tak ako na to ? Vďaka
Monika Kováčová Monika Kováčová

Monika Kováčová je offline (nepripojený) Monika Kováčová

Založ novú tému a vlož prílohu.
sway sway

sway je offline (nepripojený) sway

som človek ktorého poteší keď niekomu dobre poradí, a nik mu nemá za zlé, keď sa pýta na "samozrejmosti" a hlavne som žena - žienka ...viac
babenko1 Pozri príspevok
a ked neviem, do akej skupiny to hodiť? :-)
potrebovala by som upgrade acrobat readeru :-)
dakujeeem :-)
tuto si stiahni . http://www.adobe.com/downloads/
liba2 liba2

liba2 je offline (nepripojený) liba2

ermon Pozri príspevok
Založ novú tému a vlož prílohu.
Alebo nájdi poslednú tému Kniha jázd a choď ako by si chcela odpovedať a dole pod oknom máš možnosť pridať prílohu. Klikni na to; prehľadávačom nájdi čo chceš poslať , stiahni, zatvor a odoslať odpoveď.
zuro zuro

zuro je offline (nepripojený) zuro

Dobrý deň,
Od môjho bývalého kolegu som sa dostala k Vašej PORADE. Prostredníctvom nej by som sa chcela opýtať na problém ktorý má môj manžel a veľmi ho zaťažuje. Dedičstvo-darovanie. Pochádza z 3 súrodenco. Po smrti matky (svokry) ústnou dohodou pred notárom sa dohodli dom s pozemkami prepísať na otca bez nároku na podiel. Po 2 mesiacoch tento dom otec prepísal na brata (syna) darovaním, stým že sa o neho do smrti budú starať bez vyplatenia súrodencov. Neviem čo k tomu ešte by som dodala, nemám s dedením skúsenosti. Prepis bol uskutočnený matrika, kataster. Dozvedeli sme sa o tom po tomto uskutočnení - (výmená okien na dome). Ďakujem
Zuro
zuro zuro

zuro je offline (nepripojený) zuro

Dobrý deň,
Od môjho bývalého kolegu som sa dostala k Vašej PORADE. Prostredníctvom nej by som sa chcela opýtať na problém ktorý má môj manžel a veľmi ho zaťažuje. Dedičstvo-darovanie. Pochádza z 3 súrodenco. Po smrti matky (svokry) ústnou dohodou pred notárom sa dohodli dom s pozemkami prepísať na otca bez nároku na podiel. Po 2 mesiacoch tento dom otec prepísal na brata (syna) darovaním, stým že sa o neho do smrti budú starať bez vyplatenia súrodencov. Neviem čo ktomu ešte by som dodala, nemám s dedením skúsenosti. Prepis bol uskutočnený matrika, kataster. Ďakujem
Zuro
Melnick Melnick

Melnick je offline (nepripojený) Melnick

človek čo opustil Poradu.
Musíš si nájsť tému do ktorej chceš prispieť. Vidím,že si nováčik,tiež som v začiatkoch "od radosti" pridala príspevok 2x ako teraz Ty.
Poznáš tú príhodu s mamou Haliny Pawlowskej.
1.osoba: To je taký dobrý človek.
2.osoba: A už ste s ním dedil?
V tomto je skryté všetko.Chybu urobil otec,nemal 2 bratov pripraviť o to čo im patrí. Tvoj muž chcel byť veľkorysý pri dedičstve a v podstate otec ho pripravil o jeho čiastku.Tu chce jednoznačne porozprávať sa s otcom,prečo konal tak ako konal.
Rodičia často konajú aj pod vplyvom niektorého z detí,takže : Rodinná rada a vysvetlenie.
Toto je môj názor laika,ale určite Ti odborne poradí nejaký právnik. Je ich tu na porade dosť a dovolím si tvrdiť ,že vynikajúcich.
eva24 eva24

eva24 je offline (nepripojený) eva24

Ahojte, chcela by som sa opýtať SZČO mal prijem aj zo Zmluvy o diele, ci moze pouzit pausalne vydavky podla autorského zákonna?? Je tp § 6 ods5 v DP.
Muška Muška

Evička,
zle si zaradila otázku.....na hlavnej strane si musíš otvoriť napr. "Daň z príjmu" a tam pridať otázku.

Ale opýtam sa tá Zmluva bola podľa autorského zákona??
Lebo nestačí Zmluva o dielo /to má napr. aj murár/
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať