Od 25.9.2009, mám dosť zvláštny problém,
neviem presne čo sa stalo, ale od piatku 25.9.2009, sa nedá volať v meste \"K\" z môjho mobilného telefónu Samsung SGH X660, ktorý používam už viac ako 2 roky.
Ihneď ako som to zistila, zašla som do Orange predajne, kde mi skontrolovali nastavenie mobilu, preskúšali kartu, všetko bolo v poriadku a napriek tomu neviem z neho volať. Vybranú sieť mám nastavenú ručne a signál stále plný. Keď zadám číslo na volanie, tak sa 2-3 sec. tvári, že volá a v zápätí vypíše "Hovor ukončený".
Môžem prijať a poslať SMS, môžem prijať bez problémov hovor, ale volať sa mi nedá. Zaujímavé je, že volať neviem naozaj len v \"K\". Bývam cca 20 km vzdialenom meste \"H\" a tam mi mobil funguje bez problémov. Rovnako keď som bola v Piešťanoch a v Nitre ani tam nebol problém. Avšak nakoľko pracujem v \"K\", kde denne dochádzam do zamestnania a trávim tam viac ako 9 hodín denne, je tento stav pre mňa neprijateľný.
Navštívila som firmu, ktorá okrem iného má prevádzky na opravu a predaj mobilných telefónov a pracovník mi povedal, že tam bolo asi 7 ľudí s rovnakým problémom. Všetci mali rovnaký telefón ako ja, SAMSUNG SGH X660.
Ešte považujem za dôležité napísať, že pokiaľ vložím do telefónu v \"K\" kartu iného operátora, tak sa volať dá. Z toho mi vyplýva, že je problém medzi komunikáciou telefónu a vysielača signálu Orange niekde na veži v \"K\", ale len z jednej strany, pretože hovor prijať môžem a SMS fungujú obojsmerne.
Túto skutočnosť som nahlásila operátorovi Orange už v pondelok, 28.9.2009.Nenastala žiadna zmena, nemám žiadnu informáciu.
Môj pohár trpezlivosti preteká, pravdepodobne zoberiem číslo a idem k O2.
Naposledy upravil neva19 : 12.10.09 at 13:16