Zavrieť

Porady

Problem s web stránkou basne - portal

Dobry den,

registroval som sa na stranke www.basne-portal.sk, bola tam sutaz o citacku ebookov. Tak ze skusim stastie. A dnes mi prisla faktura, ze mam zaplatit rocny pristup na ich stranku vo vyske 60€. Co odmietam zaplatit.
Som cerstvo skonceny student bez prace, na tej stranke som bol len raz.
Prosim ako sa mam z toho dostat, ked pisem a ich mail co maju uvedeny, sprava sa mi vracia ako nedorucitelna.

Poradte mi prosim ako s tymto problemom. Nemam peniaze, nemam pracu. Zivia ma rodicia. A od nich nechcem aby mi dali 60€ aby som to zaplatil. Prosim poradte mi. Toto je sok
Usporiadat
laurinka3 laurinka3

laurinka3 je offline (nepripojený) laurinka3

Z webu www.basne-portal.sk:
Kliknutím na tlačítko "Ďalej k básnickým zbierkam..." akceptujete uzatvorenie zmluvy s našou spoločnosťou na 24 mesiacov.

vyznam slova akceptovat:
akceptovať
prijať, súhlasiť s niečím alebo niekým

Cize my sme len potvrdenie, ze suhlasime s uzatvorenim zmluvy ale k samotnemu uzatvoreniu nedoslo.

Nemala nam nasledne dojst nejaka zmluva alebo potvrdenie o nejakom uzatvoreni zmluvy?????

Nemyslite si to iste?????
notorik notorik

notorik je offline (nepripojený) notorik

Ktokolvek pisete danej firme, ci uz list, alebo mail, nespominajte v danom dokumente to, ze ste:
-sa na danu sluzbu registrovali
-ze ste danu sluzbu vyuzivali
-ze ste ju vyuzivali HOCI LEN RAZ
-ze ste sa zaregistrovali len koli sutazi
- cokolvek co by mohlo aspon v naznakoch potvrdit vop a nechat Vas so sputanymi rukami a spravcov uvedenych sluzieb s dokumentom, ze by ste porusili vop a vykonali tak vedome. Kapis?

Ak su v podmienkach uvedene konkretne paragrafy OZ, tak si ich nastudujte a nastudujte si aj znenia, na ktore sa OZ odvolava. http://www.zbierka.sk

A hlavne. Stat sa to mne, ignorujem to. [Aj ked mne by sa to nestalo, pretoze nemam menej ako 15 a nie som idiot ]
oklamany33 oklamany33

oklamany33 je offline (nepripojený) oklamany33

a este si zabudol nepodpisujte ten list...mozu ten podpis zneuzit.
ivana5 ivana5

ivana5 je offline (nepripojený) ivana5

tak, co je nove v dannom probleme?
mr-dee mr-dee

mr-dee je offline (nepripojený) mr-dee

evana1203 Pozri príspevok
ako najdem tu skupinu na FB ???
Prisla vam faktura na 60 euro?

Iqwar Iqwar

Iqwar je offline (nepripojený) Iqwar

V prvom rade by som ziadny list nepisal...najlepsie je naozaj riesenie z blackhole.sk, treba sa hrat na mrtveho chrobaka. Email my nepatri, neregistroval som sa, nikdy som danu sluzbu nevyuzival...a nech dosvedcia opak ak vedia...
oklamanydnes oklamanydnes

oklamanydnes je offline (nepripojený) oklamanydnes

Ahojte,aj ja som dnes dostal pekny mail. Hned som odpisal ze odstupujem od zmluvy a dostal som odpoved ze to uz nie je mozne. Dal som to otcovi skontrolovat lebo je pravnik a vravel ze to na prvy pohlad vyzera legalne..podobny pripad ako ked orange napise malymi pismenami dodatky k zmluve,ale ze to da este preskumat. Vraj elektronicky podpis je v poriadku a forma uzatvorenia zmluvy tiez ... pockam ked dnes pride co mi na to este povie..
ani3012 ani3012

ani3012 je offline (nepripojený) ani3012

oklamanydnes: Zaujímavé, že všetci mail dostali včera ale ty dnes !
mr-dee mr-dee

oklamanydnes a kolkoze mas rokov?
matqo matqo

matqo je offline (nepripojený) matqo

moze niekto s adminov preverit tych panakov co tu pisu ze suseda kamaratov bratrancov starkej pravnik povedal bla bla bla ? vsimol som si ze zatial su dvaja a maju datum registracie na porade vcera a dnes. len tak pre zaujimavost by som porovnal IPcky a podobne. podla mna sa bude jednat o panov z danej srocky. asi im dochadza ze to kapanek prepiskli a slovac nieje az tak debilna
adhoc adhoc

adhoc je offline (nepripojený) adhoc

caute,aj ja som dnes kratko po polnoci dostal mail s fakturou .. uz ju z vas niekto platil?
anjelik195 anjelik195

anjelik195 je offline (nepripojený) anjelik195

Počujte,čítali Ste na facebooku jedno ich vyjadrenie? ,že sa oháńajú IP adresami,a to potvrdenie linku z registr.mailu, že pochádza z tej IP adresy. Tak neviem,lebo ja som na svojej stranke v tú hodinu ako mi prišiel registr. mail bola na azete,ale že by som klikala na nejaký link ....dúfam,že sa to prešetrí
bobino38 bobino38

bobino38 je offline (nepripojený) bobino38

...tu je to hotová kovbojka s tou registráciou:-)))
EJoo EJoo

EJoo je offline (nepripojený) EJoo

oklamanydnes Pozri príspevok
Ahojte,aj ja som dnes dostal pekny mail. Hned som odpisal ze odstupujem od zmluvy a dostal som odpoved ze to uz nie je mozne. Dal som to otcovi skontrolovat lebo je pravnik a vravel ze to na prvy pohlad vyzera legalne..podobny pripad ako ked orange napise malymi pismenami dodatky k zmluve,ale ze to da este preskumat. Vraj elektronicky podpis je v poriadku a forma uzatvorenia zmluvy tiez ... pockam ked dnes pride co mi na to este povie..
je zvlastne ze ti poslali odpoved, mne teda neposlali a to som im poslal hned 3mails o odstupeni. Mozno ma prehliadli nwm
sneha sneha

sneha je offline (nepripojený) sneha

Mam otazku keby prisiel nahodou ten exekutor co mi vlastne moze spravit? (iba cisto teoreticky to chcem vediet) a co moze spravit neplnoletym osobam?..nevyznam sa v tychto veciach...
matqo matqo

matqo je offline (nepripojený) matqo

sneha : aby mohol prist exekutor musia vyhrat sud , co sa nestane.
oklamanydnes oklamanydnes

oklamanydnes je offline (nepripojený) oklamanydnes

Tak 1:30 som dostal mail,hned odpisal a 3:39 mi odpisali a to kolko mam rokov nie je v tejto debate podstatne ci? mam tak isto na krku žé euronov ako vy...
oklamany33 oklamany33

oklamany33 je offline (nepripojený) oklamany33

a este nikomu vazne neprislo nic zo ziadne televizie? tolko ludi pise o tom istom a stale nic? a kto ste nepisali napiste nech sa to rozhybe
mr-dee mr-dee

oklamany33 Pozri príspevok
a este nikomu vazne neprislo nic zo ziadne televizie? tolko ludi pise o tom istom a stale nic? a kto ste nepisali napiste nech sa to rozhybe
zatial si to vsimli len staznosti.sme.sk .... uvidime, ci sa do toho pustia ...
Kaja S Kaja S

Kaja S je offline (nepripojený) Kaja S

Aj mne ta faktura prisla. Je to pekny podvod. Uvidime, ci to budu vymahat, ale ak ano, mozno by sme sa mali dat viaceri dokopy a podat trestne oznamenie. Tu si niekto zaraba na zivobytie velmi neserioznym sposobom. Mat na konte tolko podvedenych ludi, to nemoze byt v pravnom state legalne. Ja som im zatial poslala 2maily na obe ich adresy, ze si ich sluzby neprosim - zatial slusne. l
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať