esat Inšpekciu som mala minulý rok v máji Po hodine mi inšpektorka povedala, že sa jej ešte v živote nestalo, že nemá učiteľovi čo vytknúť a ja som prvý prípad. Keď som sa jej opýtala, kedy mám prísť na rozbor hodiny, povedala, že nemám chodiť, pretože je mojou hodinou nadšená. Takže žiaden pohovor som neabsolvovala a na inšpekciu mám len pekné spomienky. Bola som tuším hodnotená dvojkou, čo je ževraj najvyššie hodnotenie.To sa nedá povedať o mojich nadriadených, ktoré hľadajú len moje chyby a možnosť ako ma znechutiť pri mojej práci, preto ten stres z pohovoru. Všimli si to aj kolegyne, ktoré tvrdia, že mám jednu chybu a to vyšší titul než moje nadriadené a v tom je pes zakopaný.
Viem presne, čo prežívaš. Pred 3rokmi som žila v neustálom strese. Ešte aj krajská inšpekcia ma vychválila do nebies. Inšpekciu od riaditeľky som mala každý týždeň bez nahlásenia, po 5-10 min.zvonenia mi jednoducho vchádzala do triedy, na rozbore mi nemala, čo vytknúť. A problém? Vyššie vzdelanie a medzi rodičmi sa začalo šepkať pred voľbami, že by som mala byť ja riaditeľka, nie ona. Nebudeš mať nikdy pokoj. Som na novom pracovisku i keď musím dochádzať a dlhšie mi trvalo, kým som si zvykla, že niekto moju prácu pochváli. A mám aj tu najvyššie vzdelanie. Chodím s radosťou do práce. Nový riaditeľ?- ,,pár tisíc naviac na tvoj plat vždy nájdem.,, V tichosti hľadaj niečo nové. Nestojí to za tie nervy. :-)