Bože ľudia, Vy ste užasní! Ja som myslela, že ma tu zvozíte, že otravujem s takou kravinou. Ja môžem dať link na Poradu aj moju stránku o kinderkách a ako rada, ale neviem či to "neurazí" Poradu. (neviem použiť správne slovo).
Zbierať som začala asi od roku 2000 - keď ma druhý rok na materskej začala prepadať ponorková choroba. Manžel mal v tom čase internet zadarmo a tak som noci presedela za počítačom. Keď už zozbierala väčšinu našich, potom som začala zbierať po svete. Väčšinu som vymenila práve za naše papieriky z vajíčok. Vďaka tejto "uchýlke" som sa naučila robiť www stránky (síce Frontpage, ale už poškuľujem vyššie) , prvá v SR o kinderkách bola moja, zlepšila som sa v angličtine. Po nástupe do práce však už nie je toľko času. Preto už nových zberateľov nevyhľadávam, mám starých známych, ktorí vedia byť neuveriteľne vďační za hocičo so slovenským textom. Najďalej som menila s Kanaďankou, EU úplne bežne. Poštovné je strašné, hlavne keď robím tzv. trojvýmeny - t.j. od jedného niečo, to ďalšiemu a ten zas konečne mne to čo potrebujem ja. Ale práve niečo také skombinovať, vymyslieť, tie nervy, či sa to nestratí na pošte a podobne - to je na tom to najlepšie. Musím sa brzdiť, vedela by som o tom písať na strany.
To Braňo a všetkým. Ak môžeš pošli všetko. Mám kamarátku, ktorá zbiera aj skladačky (má ich cez 10000!), určite ju poteším. Kľudne poštovné na príjemcu. Väčšinou sa mi stáva, že keď to niekomu spomeniem, tak zareaguje, že ich minulý týždeň vyhodil. Ale už sa mi aj stalo, že práve medzi skladačkami som našla "raritku" ktorú som nemala. Takže vopred ďakujem.
Adresu pošlem cez SS
Naposledy upravil JanaSys : 18.10.05 at 16:16