Evaman
Áno je to potvrdenie za minulý kalendárny rok čiže 1-12/2004, aspoň mi to tak vychádza z toho, čo je na tej uvedenej stránke. Ale info by mali byť aktuálne , pretože aktualizáciu robili tuším teraz v 9/2005.Osobne s tým nemám skúsenosť. No ale zas nechápem tú zamestnankyňu, že ide žiadať nejaké potvrdenie a nevie aké? A to si ani nepamätá aké žiadala minulý rok? A čo keby si dnes neprišla do práce? Veď ak by chcela , tak môže zavolať dcére, že aké potvrdenie jej to treba.. No ale čo človek neurobí pre svojich zamestnancov. Ja sa tiež občas musím popasovať s takýmito problémami. Čo už. U nás v KE je pekne slnečno tak ho kúsok posielam aj všetkým ostatným poraďákom.
Dakujem pekne, napisala som jej to za rok 2004 aj čistý aj hrubý príjem.
Evaman, rozpravala mi, ze minuly rok pytala staru mzdarku tiez potvrdenie, a vraj tiez nevedela co to vlastne chce. Dovolila som si podčiarknuť v citáte tvoju vetu, pretoze je to naozaj cistulinka pravda, niekedy im to je aj jedno co bude,
ale my im chceme stale dobre, tak sme takí dobrosrdeční, ale ja verím, ze to sa nám raz vrati
.
Ďakujem všetkým za príspevky, pomohli ste mi, a este nieco, Evaman u nás v poprade je dnes krasne slnecko, dufam, ze aj u vás, zeby babie leto...:p