Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Chceme zamestnať na dohodu o vykonaní práce človeka, ktorý má už v inej firme pracovnú zmluvu ale iba na čiastočný pracovný úväzok ako správca sietí. Nám vyvinie softvér za odmenu 7 000 eur. Z dohôd platí zamestnávateľ iba úrazové a garančné poistenie SP a zamestnanec nič neplatí. Ako je to s ale s platením sociálneho a zdravotného poistenia v takomto prípade??? Nebude zamestnanec nič doplácať ani pri ročnom zúčtovaní ZP???
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
Fíha, no ja som sa to aj myslela, ale nebola som si istá pri čiastočnom pracovnom úväzku. A nie je tam práve priestor pre špekulácie? Že niekto sa zamestná na minimálny pracovný úväzok, platí zo mzdy minimálne odvody a a popri tom si zarobí na dohodu veľké prachy a bez odvodov???