terezamaria
Ja mám zatiaľ najlepšiu skúsenosť z parfumériou Bugy.sk, výborné ceny a okamžité doručenie. Ešte som si našla v balíčku aj darček.
ďakujem za tip na parfumériu, pozriem si to...môj malý prieskum berte tak, že pred cca 2-3 týždňami boli určité ceny...teraz to môže byť o niečom inom...išlo mi o to, aby ste na malej vzorke videli ako to v skutočnosti vyzerá a to, že sú rozdiely aj medzi jednotlivými e-shopmi aj keď tvrdia na svojich web stránkach akí sú lacní...ak sa tu nájdu ešte nejakí klienti (nie majitelia) e-shopov a vedeli by dať tip na dobrý e-shop na základe vlastnej skúsenosti bolo by fajn...takto aspoň nepriamo môžme ako existujúci ale ja budúci zákazníci rozhodnúť u koho nakúpime

..ma napadlo, že priebežne môžem aktualizovať tabuľku, a ak niekto bude hľadať parfémy na webe bude tam mať aspoň niekoľko web stránok...len ja by som tú tabuľku radšej dopĺňala na základe odporučení vás všetkých, ktorí ste mali skúsenosť s nákupom parfémov na webe - t.j. spokojnosť s cenou, s dopravou, s časom spracovania objednávky, vybavenia reklamácie a vôbec s prístupom k vám ako ku zákazníkom...takto budeme vedieť ľahšie poradiť ostatným poraďákom, ktorí si nevedia rady a potrebujú doporučiť nejaký dobrý e-shop s parfémami

prajem všetkým veľa voňavých zážitkov