No, teda ja pečiem doma v obyčajnej elektrickej rúre, teda predtým v plynovej, a síce z ikg alebo ako dnes z 2kg obyčajnej hladkej múky výbornučký pecnisko domáceho chleba, rodina sa ide za ním zdivieť, často ho načneme ešte teplý , ale keď som ho nosil sebou do zahraničia kedysi, tak vydržal čerstvý bez problémov aj 7dní, stále chutný a voňavý, ak niekto prejaví záujem, dám receptík.
Na domácu pekárničku za ťažké peniaze s produkciou asi tak vo velkosti poltehly dierkovanej som narazil u švagrinej, chlieb výborný za čerstva, a tak pre malú rodinu alebo dôchodcov, daj, daj, ale ja mám štyroch synov od 15 do 22, a keď sú všetci doma, jeden chleba z obchodu je veru málo...No a nekúpil som ten zázrak aj pre to, že som videl asi od tých semienok obdratý teflon, ktorý asi už zjedli, a na to nemám chuť veru, rozhodol som sa zomrieť na niečo iné... No a ešte ma vôbec nenadchla cena chleba - veď ten sáčok s hotovým chlebom je predražený už ako prášok, niekto dobre zarába na chlebe našom každodennom. Po pripočítaní ceny pekárne a energie- asi tak 800W to má tá potvorka som sa od pekárne odvrátil, možno inokedy, dokonalejšiu, keď nás bude menej.
A výborný je aj chlieb zarábaný s pivom!
Tak. skúsim pridať fotku, aj ten dnešný chlebík je pomerne vydarený, trošku puknutý, ale decká majú z tej kôrky radosť.
Naposledy upravil Lubomírek : 06.02.09 at 22:55