Zavrieť

Porady

MRP export

Prosím, neviem si rady s vytlačením prílohy hlásenia do fdf. S hlásením nemám problém, ale keď tak isto idem vytlačiť prílohu, tak mi to chce stále uložiť len do nejakého textového súboru. No a ja som na toto prikrátka.
Usporiadat
Valika Valika

Valika je offline (nepripojený) Valika

ekonomka
Vdaka to ma nenapadlo, už som to napísala prácne na ich stránke.
jacekova jacekova

jacekova je offline (nepripojený) jacekova

účtovník telom i dušou
16.3. dalo MRP do obehu upgrade miezd a dá sa uz aj príloha Hlásenia 2009 vytlačiť vo FDF
lenkak lenkak

lenkak je offline (nepripojený) lenkak

Lenka
Tak to mi úplne vyhovuje, a ja som pracne chcela naťukávať na DRSR. Ešte že som počkala.
Dík za oznam.
jacekova jacekova

jacekova je offline (nepripojený) jacekova

účtovník telom i dušou
lenkak Pozri príspevok
Tak to mi úplne vyhovuje, a ja som pracne chcela naťukávať na DRSR. Ešte že som počkala.
Dík za oznam.

tak to más v pohode. ja som niektoré prílohy (do 3 zamestnancov) prepísala ručne a ostatne som poslala v PDF. Tak počkám do mája (keď to na DÚ začnú dávať do svojho systemu) a zavolajú mi, že im to nejde a treba dodať nové. Potom povytláčam dodatočne
lenkak lenkak

lenkak je offline (nepripojený) lenkak

Lenka
Tak jedno hlásenie som pracne vypísala, dvaja zamestnanci, a to mi vyhadzovalo ich server, tak som bola mierne vytočená. Ale 20tich sa mi vypisovať vôbec nechcelo, ako fajn, že ma to odradilo.
Dodatočne zanesieš, aj tak sa dá riešiť.
Marína Marína

Marína je offline (nepripojený) Marína

jacekova Pozri príspevok
tak to más v pohode. ja som niektoré prílohy (do 3 zamestnancov) prepísala ručne a ostatne som poslala v PDF. Tak počkám do mája (keď to na DÚ začnú dávať do svojho systemu) a zavolajú mi, že im to nejde a treba dodať nové. Potom povytláčam dodatočne
Ja som jedno napálila na CD, až dvoch zamestnancov.
destinydesti destinydesti

destinydesti je offline (nepripojený) destinydesti

Dobry, ja som skusila export v MRP rocne zuct.dane do suboru fdf, ale zistila som, ze mi presne opacne oznacilo zamestnancov, ktorym sa robilo a nerobilo rocne zuctovanie.Nema s tym niekto skusenost? V tlacenej zostave/ktoru DU neakceptuje/ je to OK, cez export naopak...

Tak som dnes volala do MRP, pozrie sa na to programator a bude to riesene zrejme cez novu aktualizaciu
Naposledy upravil destinydesti : 22.03.10 at 09:16
destinydesti destinydesti

destinydesti je offline (nepripojený) destinydesti

toto mi napisali:dobrý den, stiahnite si novú verziu programu 6.20.014 bolo opravene
takze ideme skusat

vyskusane, je to ok
Naposledy upravil destinydesti : 22.03.10 at 13:38 Dôvod: doplnenie po stiahnuti novej verzie cez internet

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať