tiez som zazila nedavno adrenalin s touto spolocnostou...
kedze moj povodny poskytovatel sluzieb nas mal na haku uz 2 roky po ukonceni viazanosti, tak sme hladali inu moznost... podmienkou bolo, aby sme si mohli internet aj s TV so sebou "zobrat" v pripade stahovania a bohuzial jedina volba bola na t-com...
v novembri minuleho roka vramci akcie HBO za 1,- euro sme si aktivovali magio a internet na optike. Magio boxy dosli raz-dva, nainstalovat im to ale uz trvalo dlhsie.. cca mesiac... zvlastne bolo, ze nemohli prist po 15.30, tak som sa musela dohodnut s mamou, aby prisla a oni mohli natiahnut kable... kable natiahli a povedali ze to bude behom dna frcat... ked to uz ani na treti den neslo, tak som telefonovala na linku, kde to nahlasili ako poruchu (!!!!!) ... pritom ziadna porucha, ale z ich strany nedoslo k instalacii... po tyzdni od natiahnuti kablov sa problem konecne rozlustil a internet aj tv konecne isli...
prekvapenim bola prva faktura, kde nam uctovali fakturacne obdobie odo dna kedy prisli natiahnut kable a nie odo dna kedy nam sluzbu spustili (rozdiel = 7 dni) ... volala som na linku a hovorila slecne, ze s tym datumom nesuhlasim, lebo tym nas ukratia o tyzden akcie HBO za euro.. uistila ma,ze urcite nie, ze to maju tak vypocitane... (bla bla blaaa) navyse tam bol poplatok za aktivaciu druheho magio boxu, co ma prekvapilo, lebo sme nato neboli upozorneni... tuto informaciu o cene aktivacii druheho boxu som nenasla ani v zmluve...
oni beru zaciatok 4. ale skutocnost bola 11.
po skonceni troch mesiacov sme boli so slecnou, kt. s nami uzatvarala zmluvu dohodnuti, ze mi napise mejl, aby sme nezabudli zrusit hbo a cinemax... nestalo sa tak... prisla v poradi 4 faktura a na moje prekvapenie bola vo vyske predchadzajucich akciovych, t.j. magio tv komplet, akciove HBO a cinemax, internet spolu za 4,90 ... bolo mi to divne, ale budis, asi to je to, co myslela ta slecna, ze tak to upravia, kvoli tomu tyzdnu...
no faktura za posledny mesiac prisla vo vyske cca 95,- euro !!!!! skoro ma vykotilo ked som ju otvorila... v tejto fakturke si dofakturovali plny poplatok za HBO od 4. do konca mesiaca a samozrejme dopredu na dalsi mesiac... a tu je presne to, co som hovorila slecne na linke, ze pridem o tyzden hbo v akcii... tak som isla do predajne, lebo bol vikend a vtedy ich linka nefunguje
... slecna v predajni napisala reklamaciu s tym, ze nesuhlasim s obdobim fakturacie a zaroven ze ziadam vratit peniaze za cas, kedy internet nefungoval... a ziadali sme ju zrusit vsetky povodne akciove veci... toto mila slecna neurobila, lebo programy isli dalej, co mi bolo divne, tak som volala na linku, ze preco to ide, tak vdaka nej budeme platit za dalsi tyzden poskytovania tychto programov
prisla odpoved na moju reklamaciu v tom zneni, ze fakturacne obdobie sa menit neda (
) a ze ciastocne ju uznavaju a nahradu nefungujuceho internetu a TV vo vyske 0,37 eura nam poukazu v najblizsej fakture!!!!! skoro som zinfarktovala... ale ze mi mali preratat to HBO o tyzden menej, tak to nie.... spiny hnusne!!!!
neviem cim sa ohradit, ako docielit zmenu obdobia, resp. zmenu zaciatku poskytovania sluzieb a tym padom prepocitania ciastky za to hbo spatne...
po tejto akcii bolo este zrebovanie o rozne ceny, a ja som vyhrala poukaz na 33 euro na sluzby od t-com-u... v statute sutaze bolo uvedene, ze mi bude cena dorucena do 45 pracovnych dni... a od 25.11. je tych pracovnych dni za nami o dost viac a cena v nedohladne... a ani o tomto mi nevedela slecna v predajni nic povedat.. jej reakcia bola: zavolajte si na linku....