Zavrieť

Porady

Čo môžem urobiť aktuálne pre zdravie

ubka ubka

ubka je offline (nepripojený) ubka

Tak ma napadlo, že by som otvorila novú tému, kde by sme si mohli navzájom odovzdávať skúsenosti na báze alternatívnej a preventívnej starostlivosti o zdravie.
Osvedčené bylinné extrakty, obklady a pod. Každý si tu môže nájsť niečo, čo môže pre seba urobiť.
Ako prvé ponúkam: čistiaca jarná kúra Medvedím cesnakom.
Naposledy upravil ubka : 11.02.11 at 21:53
Téma je uzavretá.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Ty stále si to nepochopila, nechápeš, nechceš chápať.
Ty splietaš niečo o bylinkároch a dávaš odkazy.
A ja ti píšem, že tvoje odkazy sú na h0vn0, lebo sa týkajú Čiech.
Len z tej ich výzvy toto:
"Výzva
zdraví a svoboda
k lidem, lékařům, médiím a politické reprezentaci českých zemí"

Chápeš ty vôbec význam slovného spojenia ČESKÝCH ZEMÍ? Vidíš tam niekde SLOVENSKO?

Okrem toho, Aj za spoločného štátu, boli české zeme preferované pre slovenskými.
A ako je u teba typické - ihneď to otáčať na Prymulu a Krausa - teda iným smerom.

V poslednej dobe si myslím, že ťa corona zasiahla aj niekde inde - hore.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
misoft
Ty stále si to nepochopila, nechápeš, nechceš chápať.
Ty splietaš niečo o bylinkároch a dávaš odkazy.
A ja ti píšem, že tvoje odkazy sú na h0vn0, lebo sa týkajú Čiech.
..........................
Okrem toho, Aj za spoločného štátu, boli české zeme preferované pre slovenskými.
Ááááále trt...dovolím si poznamenať, že nechápeš ty !
Korela síce dáva veľa odkazov z Čiech a na Čechy...ale momentálne je to vedľajšie.

Snáď ale nechceš tvrdiť, že všeobecné liečebné postupy (na odbore nezáleží) na Slovensku sú iné, ako sú v Čechách, alebo inde na svete ?
Čiže aj homeopatia je rozdielna v oboch krajinách ?

Aj keď s tým preferovaním Čiech pred Slovenskom v rámci bývalej federácie súhlasím (ba dokonca aj dodám, že som sa v Čechách stretol so solídnym šovinizmom voči slovákom), čo si v rámci tejto diskusie tým chcel povedať ?

P.S.:

" V poslednej dobe si myslím, že ťa corona zasiahla aj niekde inde - hore. "

K tomuto sa nevyjadrujem, urazil by si sa...
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Homeopatia je rovnaká všade na svete..placebo efekt..
misoft misoft

buchač
[
Ááááále trt...dovolím si poznamenať, že nechápeš ty !
Korela síce dáva veľa odkazov z Čiech a na Čechy...ale momentálne je to vedľajšie.

Snáď ale nechceš tvrdiť, že všeobecné liečebné postupy (na odbore nezáleží) na Slovensku sú iné, ako sú v Čechách, alebo inde na svete ?
Čiže aj homeopatia je rozdielna v oboch krajinách ?

Aj keď s tým preferovaním Čiech pred Slovenskom v rámci bývalej federácie súhlasím (ba dokonca aj dodám, že som sa v Čechách stretol so solídnym šovinizmom voči slovákom), čo si v rámci tejto diskusie tým chcel povedať ?

P.S.:

" V poslednej dobe si myslím, že ťa corona zasiahla aj niekde inde - hore. "

K tomuto sa nevyjadrujem, urazil by si sa...
Ale trt. Ty nemchapeš. Homeopatia je mi v tomto prípade úplne u prdele. Prečítaj si to celé! A na nietkoré veci som poukázal. Apelujú na ČESKÚ vládu - čo to má spoločné so Slovenskom?
buchač buchač

bjuty smis
Homeopatia je rovnaká všade na svete..placebo efekt..
Dovolím si oponovať...

Niečo na tej homeopatii len bude. Ale záleží aj na tom, kto a na aký problém sa použije.

misoft
Prečítaj si to celé!
Nečítaj to, čo je napísané....čítaj to, čo napísané nie je.
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

Názory, postupy liečby, metódy - to predsa nepozná hranice. Je to síce výzva, ale problém, ktorý prináša, sa rozoberá na celom svete. Dušan, chceš pripnúť niečo v inom jazyku?
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

lujza.j
Kazdeho špikuje nieco ine...mna ked nahodou pocujem....reklamu na wobenzym....fičala aj vo virusovom čase....ako inak..anticovid...uz fici znova...teraz rano v radiu...treba si zobrat na dovču....wobenzym-ockovanie proti smrti
.....a mňa keď počujem:"vy za to stojíte"
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
[QUOTE="buchač"][QUOTE="misoft"]
..........................
Okrem toho, Aj za spoločného štátu, boli české zeme preferované pre slovenskými. Na 100% ani slovensko ani republika východ nikdy nepreferovali české zeme, to budete mať nejaké lokálne české štatistiky.

Homeopatia: Lekárnička ponúkla a vybrala podľa nej a popisu veľmi vhodné, čo aj oni sú veľmi spokojní s účinkami (klasický ženský dedinský marketing - používa vždy pre detské doplnky ) Si predstavte ten pocit, keď čítate príbalový leták a zloženie: ortuť... medzi hlavnými zložkami, a petrolej medzi vedľajšími...

Hneď som mala jasno, že so skúsenosťami ako účinkuje sa nepodelím, lebo nebudú..
Naposledy upravil bettylou : 08.06.20 at 14:23
Kvaka Kvaka

bettylou
Homeopatia: Lekárnička ponúkla a vybrala podľa nej a popisu veľmi vhodné, čo aj oni sú veľmi spokojní s účinkami (klasický ženský dedinský marketing - používa vždy pre detské doplnky ) Si predstavte ten pocit, keď čítate príbalový leták a zloženie: ortuť... medzi hlavnými zložkami, a petrolej medzi vedľajšími...

Hneď som mala jasno...
Bety, kuk sem https://www.homeopatia.sk/mercurius-solubilis/ Homeopatiká sú schválené a registrované liečivá, na rozdiel od niektorých výživových doplnkov.
To riedenie je tam obrovské, citujem z odkazu:
"Najčastejšie používanou homeopatickou formou je Mercurius solubilis, zlúčenina ortuti, amoniaku a dusičnanu.
Veľa substancií, z ktorých sa vyrábajú homeopatiká, pochádzajú z veľmi účinných a niekedy aj z jedovatých látok. Homeopatiká sú bežne riedené do takého vysokého stupňa, že z pôvodnej substancie nezostane v roztoku ani jedna molekula. Z toho vyplýva, že napriek používaniu vysoko jedovatých substancií pri príprave, sú homeopatiká úplne bezpečné."

Ešte v 2011 som tu na porade kdesi písala, že som liečila psa homeopatikom, viem, že pomohli. Neuveriteľné, tiež nechápem, že stopy nejakých chorôb či jedov liečia.
Alebo biznis pretlačil registráciu niečoho, na čom sa dá zarobiť?
Ale tie zvieratá to nevedia.
vicktor vicktor

vicktor je offline (nepripojený) vicktor

ja si myslim, ze normalny clovek (moja manzelka nie celkom suhlasi) ...viac
Kvaka
"Homeopatiká sú bežne riedené do takého vysokého stupňa, že z pôvodnej substancie nezostane v roztoku ani jedna molekula. Z toho vyplýva, že napriek používaniu vysoko jedovatých substancií pri príprave, sú homeopatiká úplne bezpečné."
...pretoze ta "ucinna lieciva" latka tam vlastne ani nie je
Naposledy upravil vicktor : 08.06.20 at 20:08
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Kvaka
bettylou

Hneď som mala jasno...
Bety, kuk sem https://www.homeopatia.sk/mercurius-solubilis/ Homeopatiká sú schválené a registrované liečivá, na rozdiel od niektorých výživových doplnkov.
"Najčastejšie používanou homeopatickou formou je Mercurius solubilis, zlúčenina ortuti, amoniaku a dusičnanu.
Veľa substancií, z ktorých sa vyrábajú homeopatiká, pochádzajú z veľmi účinných a niekedy aj z jedovatých látok. Homeopatiká sú bežne riedené do takého vysokého stupňa, že z pôvodnej substancie nezostane v roztoku ani jedna molekula. Z toho vyplýva, že napriek používaniu vysoko jedovatých substancií pri príprave, sú homeopatiká úplne bezpečné."

Ešte v 2011 som tu na porade kdesi písala, že som liečila psa homeopatikom, viem, že pomohli. Neuveriteľné, tiež nechápem, že stopy nejakých chorôb či jedov liečia.
Alebo biznis pretlačil registráciu niečoho, na čom sa dá zarobiť?
Ale tie zvieratá to nevedia.
Ja detto v r. 2009. Z vrhu sme si ponechali jedno šteniatko, od narodenia boli stále spolu. Dožili sa 16 a 14 r. Ale píšem to kvôli tomu, že po prvé po skonaní matky aj keď jej dcéra nebola pritom, boli oddelené, tak do 12 hod. začala prudko dýchať, neupokojila sa ani po dvoch dňoch, obavy, že jej zlyhá srdce, tak k veterinárovi, pretože nič nepomáhalo, Chodili sme sme stále k tým istým a preto ma prekvapilo, ak predpísali homeopatikum. Vybrali v lekárni, A pes do dňa zareagoval. Tak to mi niekto vysvetlite, že prečo.
Keby oponenti homeopatík urobili rovnaké pokusy ako pri iných liekoch a kozmetiky na zvieratách, tak by hádam tiež k niečomu dospeli. Ale o tom som sa nikde zatiaľ nedočítala. Takže mne z toho vychádza iba jedno.
A po druhé, už by som si z vrhu nenechala po tejto skúsenosti nikdy ani jedno šteňa. Možno sa to nestáva vždy, ale toto bolo kruté. Po pol roku aj tak odišla, nepomohol nový psík, aby nebola sama.
.
Je tiež zaujímavé, že ľudia z Porady, ktorí majú s homeopatikami sami dobré skúsenosti a aj ich tu v minulost v témach odporúčali ako overené prostriedky pri rôznych dg, tak sem neprispejú a mlčia.
marjankaj marjankaj

marjankaj je offline (nepripojený) marjankaj

I am a man
korela
Je tiež zaujímavé, že ľudia z Porady, ktorí majú s homeopatikami sami dobré skúsenosti a aj ich tu v minulost v témach odporúčali ako overené prostriedky pri rôznych dg, tak sem neprispejú a mlčia.
Tak toto je naozaj nehorázne.
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
[QUOTE="Kvaka"]
bettylou

Hneď som mala jasno...
Veľa substancií, z ktorých sa vyrábajú homeopatiká, pochádzajú z veľmi účinných a niekedy aj z jedovatých látok. Homeopatiká sú bežne riedené do takého vysokého stupňa, že z pôvodnej substancie nezostane v roztoku ani jedna molekula. Z toho vyplýva, že napriek používaniu vysoko jedovatých substancií pri príprave, sú homeopatiká úplne bezpečné." Nepresvedčíš ma.
misoft misoft

Ani mňa nepresvedčí.
Ako liečivo používať amoniak, ortuť, dusičnany - - keď je dokázané, že ortuť je jedovatá, že amoniak je vlastne odpadný produkt metabolizmu tela (a ten odpad, ktorý sa telo snaží vylúčiť preč tam ešte dodávať), dusičnany sú tiež toxíny ovplyvňujúce transport kyslíka krvou, navyše môže byť karcinogénny - tak to je na hlavu postavené.
buchač buchač

misoft
Ani mňa nepresvedčí.
...a ani nik nechce....zbytočné plytvanie časom.

Ale doporučujem poniektorým preštudovať, čo všetko obsahujú citostatiká.
...a ani nevravím, že práve tieto pacientovi vrátia (síce nie vždy) život, zdravie...napríklad aj mne.
Kvaka Kvaka

Ak tam nie je ani molekula, tak čo je jedovaté??? Píšu, že po nariedení je tam (jeden príklad) 1×10na−400 gramov látky.
Homeopatici hovoria, že sa prenáša akási infomácia, stopa v pamäti vody.

Z ovzdušia dýchame viac svinstva ako je v tom lieku. Píše sa, že úrovne ortuti v atmosfére v súčasnosti sú až o 500 % vyššie ako prirodzené úrovne.
Dnes Topoľníky, Starina vodná nádrž hodnoty 1 a 1,5 nanogramu na m kubický vzduchu. To je obrovský rozdiel oproti stope v homeopatiku. Keby to tak nebolo, by to asi ako liek neschválili.
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=oko_imis_map_hg&p=HG
V morských plodoch je ortuti podstatne viac a jeme ich.

Ja nikoho nepresviedčam, ale môjmu psovi pomohlo. Tiež so mala pochybnosti, aj teraz mám, ale čo už, nikto nevie, ako to presne je. Aspoň o to životné prostredie by sme sa mali viacej starať, tam je jedov viac.
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

buchač
misoft
Ani mňa nepresvedčí.
...a ani nik nechce....zbytočné plytvanie časom.

Ale doporučujem poniektorým preštudovať, čo všetko obsahujú citostatiká.
...a ani nevravím, že práve tieto pacientovi vrátia (síce nie vždy) život, zdravie...napríklad aj mne.
Taxol....nedavno diel v serialy kosti.....ako otrava.....moja mama tuto mnamku v chemoške...ale az v tej "druhej sade"....pekny masaker
Inak som to nasla na nete ako čajik...lebo to ihličnan....esteze som to nie cez nete....ale v lekarni....lekarnik....ze nedoporucuje....ze to jed...
Dáša_ Dáša_

Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

korela
.
asi 14-15 rokov dozadu použili chlapi na bradavice homeopatiu. Každý mal niečo iné, obom to pomohlo. Dnes by som to už ale neurobila. Ani oni.

Ja som vlastne tiež absolvovala veľký test, boli mi tieto guličky predpísané, niektoré sa museli zložito zháňať. Už ani neviem, čo som za to zaplatila, ale neužila som ich. Pred nedávnom sme robili velku revíziu v lekárničky a všetky išli von.

Vadí mi na tom práve to všetko okolo - to tajomno, či jak to nazvať, ktoré sa snažia okolo toho vyrábať. Možno tajomstvo nie je správne pomenovanie, sktor tajomný príbeh.
Dáša_ Dáša_

Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

a ešte jeden článok k rúškam - ja viem, zdroj https://www.cas.sk/clanok/989467/nem...-koronavirusu/
buchač buchač

Dáša_
ja viem, zdroj
Pýtam sa....prečooo som ja len ten link otvoril...komu som čo urobil ?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať