Dobre, tak teda moja osobna skúsenost, a žial osobná skúsenosť je neprenositelna. Trochu citania, chronologie v mojom pripade. Doma sme vsetci pozitivny, postupne ako nas testovali. Dcera 4.10., manzelka 5.10. a ja 6.10. Teplotu som dostal 4.10., to sa este dalo,37,5 st.C. Na dalsi den uz 38. Aj to sa este dalo, pomahal paralen, potom dvojnasobne davky paralenu a uz sme to s manzelkou nijako nevymysleli, iba cez 155-ku. Od nedele 11.okt asi 15:30 na vstupnu prehliadku s amb.odvozom BA-Kramáre, infekčné. Hodinovy kolotoc tisickrat polozenych otazok: vyska, hmotnost, ci mocim bez palenia, ci byva stolica...prehmatanie brucha, meranie tlaku. Doprovod na izbu, ziadne informacie, vysoka teplota pokracuje. Prisla sestra v skafandri, zaviedla mi kanilu. No nic viac. Noc pretrpena s horuckou 38,3, na stoliku mi nechali nejake tabletky, dal som si jednu, neskor zabrala, nad ranom som zaspal. Prisla sestra v skafandri, meria teplotu cez celo, vraj nemam teplotu. Nechut k jedlu pokracuje aj tak. Dopoludnia nejaky mlady lekar v skafandri. Meria mi tlak, pytam sa na nejakeho primara. Tak neviem, asi nejaka zahadna osoba. Pride dalsi lekar rtg vysetrenie. Ma so sebou kombajn,pod hrudnik mi dava dosku. Snimkovanie, vysledok neviem, neviem vlastne nic. O 13 hodine prichadza sestra so skafandrom (vsetci ku mne takto chodia). Antibiotika priamo do zily, nic sa nedeje, dajako zaspim. O 16 mi volaju z domu, tuho som spal. Prvy moment-boze ved ja som cely mokry, nepocitoval som teplotu. A aj ten zahadny odpor k jedlu zmizol. Veceru uvarene cestoviny len kratko zapecene s nastruhanou mrkvou a uhorkovy salat som zjedol bez zavahania. Vecer som si zapol tablet, do vtedy ma nic netesilo. Vecer mi volala lekarka na moju ziadost. Je to sluzbu konajuca lekarka, zrejme tam ako som zacinal vstup. Ze maju prijem. Na nic mi nevedela odpovedat, len to, ze mam covid19. Pri vstupe mi znovu robili odbery. A ze sa mam pytat mojho izboveho lekara, to je ten co mi meral tlak a aj ma popocuval. Dnes tu travim vlastne 7.deň, som stabilizovaný, liečený na zápaľ plúc antibiotikami venozne. Ale kludne šírte, že to nič nie je, že iba taká slaba chrípočka. Ako som písal, osobná skúsenosť je neprenositelná. foto z nedele 11.10.2020