pavol54
majkii
pavol54
.....
Veď účinnosť vakcíny je 95% a viac, ako mi vysvetlíš 16% hospitalizovaných zaočkovaných? a to opakujem, tí čo majú ľahký priebeh sa nerátajú do štatistky nemocných.
Pali, však si robíš srandu? Chápem, že odporcovia očkovania sú imúnny voči faktom, pre oponu svojho "názoru" vyplodia kadečo aby ukázali na neúčinnosť vakcín, ale túto "otázku" naozaj nemožno myslieť vážne.
Len tak na okraj ja som očkovaný, takže ma neraď medzi odporcov, len neznášam ak niekto tára len preto aby obhajoval teoriu lotérie "byt zdravy je výhra" ak absolútne veríš denníku n tak je to na poľutovanie. zatiaľ si žiadny fakt alebo vysvetlenie prečo bolo 10.10. prijaté také množstvo očkovaných. Máš podklady z nejakej štúdie kde bolo zistené že očkovaní nie sú víronosiči? Lebo ja len hovorím všeobecne známe fakty o chovaní vírusov.
Averzia voči N-ku u názorovo opačne orientovaných chápem, ale článok nepísal redaktor, ale písal ho špičkový vedec, imunológ, vedúci výskumu vo Viedni a na SAV zakladal imunologické labáky, ocenený pre svoju rigo imunologickou spoločnosťou v Rakúsku, jeden z mála vedcov, ktorí sa vrátili do svojej vlasti, keď budeš mať za sebou aspoň zlomok vedeckých prác a publikácii v renomovaných časopisoch ako autor toho článku, potom možno rozprávať o čomsi poľutovaniahodnom.
Viem, že si zaočkovaný sputnikom, OK to je tvoja vec, chválim to, ale na fóre spochybňuješ účinnosť očkovania nepravdami, že očkovaní šíria covid rovnako ak neočkovaní, sú to tvoje dojmy, nie fakty, ktoré sugestívne podsúvaš v poslednej otázke. Vôbec ma nezaujíma že neznášaš lotériu alebo reklamné šoty či čo to vlastne hovoríš, ja nemám ako vedieť, že tvoj informačný zdroj sú reklamné šoty na lotériu, to je tvoja vec. Tak trochu každá reklama svojim spôsobom zavádza, ale podsúvať tu že očkovaní šíria nákazu rovnako ako neočkovaní, hoci fakty - výsledky štúdie hovoria presný opak.
Tiež tvrdíš, že sputnik je najúčinejší proti delte, to tvrdia iba predstavitelia Gamalejovho vedecko-výskumného inštitútu v Moskve ktorí sa nechali počuť o 90% účinnosti proti delte. No situácia v rusku je katastrofálna, už niekoľko týždňov tam denne zomiera čosi okolo 1000 ludí denne, jednak preto, že rusi neveria ruským vakcínam, establišment neumožnil distribuovať západné vakcíny, ktoré by zvýšili zaočkovanoať a otázna je aj účinnosť ruských vakcín, či je až taká ako tvrdia rusi.
V otázke tvrdíš že účinnosť vakcín je 95% je totálna sprostosť, pretože každá vakcína má iné výsledky z klinického testovania, tak ako spomínaný sputnik, Už hádam každý počul, že proti delte je účinnosť vakcín nižšia než proti pôvodnému Wu-chan variantu, proti ktorému boli vyvinuté. Ja neviem už aký dôkaz o účinnosti vakcín potrebuješ ako to, že z hospitalizovaných je len 16% zaočkovaných!!!.